• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2022

11:52

NOVI OBRAČUN ZVEZDE I PARTIZANA! Radonjić i Obradović najavili još žešću borbu

Starsportphoto

Košarka

NOVI OBRAČUN ZVEZDE I PARTIZANA! Radonjić i Obradović najavili još žešću borbu

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana igraju večeras (20.00, Arena ) drugu utakmicu finalne serije ABA lige


Meč se igra od 20 časova u hali Aleksandar Nikolić (TV Arena), a domaćin će ponovo biti Crvena zvezda.

U prvoj utakmici crveno-beli pobedili su večite rivale rezultatom 90:76, a finale se igra na tri dobijene utakmice.

- Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren - rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči drugog meča finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Partizana.

Foto: Starsportphoto©

Dejan Radonjić



- Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti. Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče - rekao je trener crveno belih za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto

Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči druge utakmice finalne serije kaže  da će učiniti sve što je u njihovoj moći da stvari koje nisu bile dobre isprave.

- Očekuje nas još jedna utakmica u kojoj će intenzitet i čvrstina morati da budu na nivou finala i mi tako moramo da igramo ukoliko želimo da se borimo za drugačiji ishod utakmice od onog u prvom meču - poručio je Obradović za klupski sajt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija