• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.06.2022

13:05

SRPSKI TRENER OŠTRO PO ARBITRIMA: To rade samo u Beogradu! Zbog njihovog hira...

printscreen

Košarka

SRPSKI TRENER OŠTRO PO ARBITRIMA: To rade samo u Beogradu! Zbog njihovog hira...

Podeli vest

Košarkaški trener Vlada Đurović smatra da su sudije preterale tokom meča Crvene zvezde i Partizana u finalu ABA lige

Zvezda je savladala Patizan u "majstorici" (80:77) i odbranila trofej u ABA ligi i tako obezbedila učešće u Evroligi.

Košarku su tokom finalne serije zasenili neredu, pa su poslednji meč obeležili su opet incidenti. Došlo je prvo do prekida na poluvremenu, kada su sudije zbog ubačenih predmeta tražile da se isprazni deo tribina. Ali, pošto se navijači nisu smirili sudijska trojka koju su činili Pukl, Hordov i Koljenšić  tražila da se isprazni hala "Aleksandar Nikolić" nakon čega je meč nastaljen uz škripu patika.

Foto: tanjug

Vlade Đurović kritikovao sudije

Retko kada viđa tako drastičan potez da se navijači izbace iz hale, a Vlada Đurović smatra da su sudije možda i preterale

- Odluka da se hala isprazni je prestroga, to se dešava samo u Beogradu, nisam čuo nigde da se to desilo u Splitu, Zagrebu, Podgorici, Ljubljani ili Baru... - rekao je za Mondo Đurović koji se iznenadio što su sudije tako strogo reagovale.

Foto: Starsportphoto©

 

- Diskutabilna je odluka da se isprazni hala, mogli su da ostave recimo samo gornji prsten, bilo je ljudi koji su sedeli sa suprugama i mirno gledali meč. Nisu čak ni vikali. Sudije prekoračuju ovlašćenja i to baš u Beogradu. I kakvo je ovo slavlje Zvezde bez navijača, pesme, skandiranja, sve mi je to osiromašeno zbog hira nekih ljudi.

Što se tiče same utakmice, poručio je da je presudila trojka Markovića, ali da je Partizan prokockao šansu da trijumfuje. 

- Nije bilo prednosti domaćeg terena, a imali su i najboljeg Pantera do sada. Ali sve to uz prosečnog Madara, Mura i Avramovića, a podbacili su Ledej, Lesor i Smailagić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
uspavani

pre 1 godinu

Jel to ovaj trener koji je kao slučajno bio i trener KKCZ i deklarisani je navijač istog kluba koji uzgred ne zna ni pravila, a ima čuvene opservacije tipa ako bude veliki broj poena na utakmici Partizan nema sansi, a ono sam Partizan da "samo" 68 poena al u prvom poluvremenu. Pa on ne može već 10 godina da nađe klub koji bi trenirao....

Pera

pre 1 godinu

Odluka sudija je na mestu. Nadam se istom kriterijumu i na ostalim sportskim manifestacijama.

Miki

pre 1 godinu

Vreme je da naši klubovi napuste aba ligu i da imamo jako prvenstvo ove sudije neka sude u ostatku.

Mrgud

pre 1 godinu

Šta drugi da kažu kad jedan ugledni trener tako misli? Sedandeset i prve, za vreme Maspoka, sam negde oko katoličkog Božića u Jazinama gledao utakmicu Zadar - Partizan. Atmosfera je bila bolja nego na utakmicama Zvezda - Partizan. Još kad vidim kako se reprezentativac Srbije, Žocov bivši igrač, momak u zrelim godinama, Kalinić ponaša, a čak i novinari ga opravdavaju, šta reći. Samo dripci mogu da podržavaju dripca, jer Kalinić to jeste. Nisu isti Kalinić i Trifunović!

Doca

pre 1 godinu

Samo se kod nas divljaci zovu navijačima. Zbog takvih pravi navijači ne dolaze. Nadam se da će "delije" ponovo bojkotovati utakmice CZ.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija