• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.06.2022

16:35

NOVA REALNOST! Oglasio se KLS, evo šta kažu o ODLUCI PARTIZANA!

Starsportphoto

Košarka

NOVA REALNOST! Oglasio se KLS, evo šta kažu o ODLUCI PARTIZANA!

Podeli vest

Košarkaška liga Srbije oglasila se povodom istupanja Partizana iz domaćeg šampionata

Partizan je u četvrtak zvanično istupio iz Košarkaške lige Srbije, a u pravilniku takmičenja stoji  da tim koji napusti prvenstvo  može da bude poslat u dva ranga nižu ligu, ali trenutno nema zvanične odluke KLS-a.

KLS se povodom toga oglasio na Instagram stranici B92 sporta.

- Pozdarav. U toku je sastanak u ligi, molim za malo strpljenja. Izaći ćemo sa saopštenjem. Hvala na razumevanju. I za nas je ovo nova realnost. Srdačan pozdrav, KLS - navedeno je u odgovoru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija