• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2022

17:10

JASIKEVIČIJUS JE NEVASPITAN! Trener HUVENTUDA besan zbog ponašanja Litvanca!

Starsportphoto

Košarka

JASIKEVIČIJUS JE NEVASPITAN! Trener HUVENTUDA besan zbog ponašanja Litvanca!

Podeli vest

Trener Huventuda Karles Duran bio je izuzetno nezadovoljan zbog ponašanja Šarunasa Jasikevičusa

Nije Huventud uspeo da režira čudo i savlada Barselonu u polufinalu ACB lige budući da su u petak doživeli i treći poraz od Katalonaca. 

Jasikevičus je zatim proveo konferenciju za medije hvaleći svoje igrače i čestitajući im na plasmanu u finale, dok protivnika nije ni pohvalio, a ni pomenuo, što se nije svidelo Duranu.

- Mislim da nas on ni ne ceni, ni ne poštuje. On je pričao samo o svom timu na konferenciji. On je nevaspitan, to je sigurno - rekao je Duran. 

Foto: Starsportphoto©

Španski trener je, za razliku od Litvanca, govorio u superlativu o protivniku. 

- Mislim da su oni sjajni i da su pokazali da su bolji od nas. Najbolje ekipe su Barsa i Madrid. Barsi želim sve najbolje. Draže nam je da nas eliminiše šampion, ali Jasikevičus nam je ukazao nepoštovanje! Za nas je sjajno završiti sezonu iza samo Real Madrida i Barse, pogotovo pošto smo pre četiri godine bili pred nestajanjem. Doveli smo 10.000 navijača ovde i sve je ovo zahvaljujući njima. Za nekoliko godina ćemo gledati na ovu sezonu kao fenomenalnu - podvukao je Duran. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija