• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

12:09

MAJSTORICA! Odlučujući obračun Zvezde i Mege!

Starsportphoto©

Košarka

MAJSTORICA! Odlučujući obračun Zvezde i Mege!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju u utorak (18.30, Arena) ekipu Mege u trećoj utakmici polufinalne serije prvenstva Srbije

Zvezda je povela u polufinalnoj seriji, ali je Mega uspela da iznenadi crveno-bele i izbori odlučujući treći meč.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić veruje da će treća utakmici biti drugačija od prethodne. 

- Očekujem da u trećoj utakmici odigramo potpuno drugačije i mnogo bolje nego što je to bilo u nedelju - rekao je Dejan Radonjić.

Nikoli Ivanoviću je jasno da crveno-beli moraju da odigraju mnogo bolje u odlučujućem meču. 

- Moramo mnogo bolje, sa više energije, nego u drugoj utakmici. Želimo plasman u finale, a za to će nam biti potrebna mnogo bolja i potpuno drugačija utakmica od one koje smo odigrali u nedelju.

Crveno beli koji pozivaju navijače da dođu na treći meč u što većem broju i pruže podršku timu, ponovo će na parket već u petak kada bi trebalo da počne finalna serija.

Foto: Starsportphoto

Zvezda udarena po džepu

Podsećamo, čelnici ABA lige izrekli su poslednje kazne za ovu sezonu. Po džepu su udareni Crvena zvezda i Partizan zbog dešavanja na četvrtoj i petoj utakmici finala. Crno-beli su kažnjeni za dešavanja na četvrtom meču i moraće da plate 27.500 evra zbog propusta u organizaciji, dok je Uroš Trifunović, zbog ispada na meču sankcionisan sa 1.000 evra.

Dejan Radonjić će zbog tehničke greške morati da plati 300 evra, a Željko Obradović 200. Crnogosrki stručnjak će istu svotu novca morati da plati isto zbog tehničke, zarađene u petoj utakmici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija