• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.06.2022

13:52

GUDURIĆ O ĐORĐEVIĆU: Ponosan sam na njega! Imam SAMO da mu kažem...

Starsportphoto

Košarka

GUDURIĆ O ĐORĐEVIĆU: Ponosan sam na njega! Imam SAMO da mu kažem...

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Anadolu Efes u finalu turskog prvenstva i osvojili titulu, a jedan od junaka bio je srspki as Marko Gudurić, koji nije štedeo reči na trenera Aleksandra Đorđevića

Aleksandar Đorđević napušta klupu Fenerbahčea, ali je velikanu iz Istanbula na oproštaju doneo titulu! Fener je u finalnoj seriji savladao na krilima Marka Gudurića šampiona Evrope - Anadolu Efes i tako došao do novog šampionskog pehara - 92:80!

- Ovo je jedan od najvećih uspeha u mojoj karijeri. Pobediti dvostrukog šampiona Evrope je velika stvar. Ponosan sam na saigrače i čitav klub. Uprkos svim problemima uspeli smo da ostanemo ujedinjeni kao tim i borili smo se bez obzira na prepreke. Ovo je veoma značajan trofej, pobedu želim da posvetim ženi i sinu, takođe i mom dedi koji je preminuio prošle godine. Oni su mi najveći navijači i uvek sam mogao da računam na njihovu podršku- rekao je Gudurić posle meča.

Foto: Starsportphoto

 

Fener nije imao milosti prema osvjaču Evrolige.

- Fantastičan su tim, samo pogledajte šta su sve uradili prethodnih nekoliko godina. Mi smo bili spremni da se borimo bez obzira na rezultat i zato mislim da smo na kraju pobedili. Baš smo dali sve od sebe i to se isplatilo."

Foto: Starsportphoto

 

Gudurić nije zaboravio da se posebno osvrne na odlazećeg trenera Aleksandra Đorđevića.

- Nije mu bilo lako, prošao je kroz mnogo toga. Očekivanja u Fenerbahčeu su uvek velika. Samo se gledaju titule i pobede, ništa drugo. Na kraju smo uspeli da osvojimo titulu, zajedničkim snagama. Ponosan sam na njega, mogu samo da mu kažem, hvala. On je šampion. Bio je šampion kao igrač, pokazao je da je šampion i kao trener- dodao je srpski internacionalac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija