• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.06.2022

13:44

POZNATO! Evo kada će Jokić moći da se priključi reprezentaciji!

Starsportphoto©

Košarka

POZNATO! Evo kada će Jokić moći da se priključi reprezentaciji!

Podeli vest

Sve ljubitelje košarke u Srbiji obradovala je informacija da će Nikola Jokić igrati za našu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu

Svi jedva čekaju da nakon tri godine ponovo vide Jokić u dresu reprezentacije nakon tri godine pauze.

Prema dogovoru NBA i FIBA, osiguranje pokriva našim internacionalcima iz SAD (odnosno svim NBA igračima koji žele da igraju za nacionalne timove) maksimalno 28 dana u reprezentativnom programu pre početka Evrobasketa.

To bi značilo  i Jokić prema tom pravilu mogao da se na pripremama reprezentacije pojavi najranije 4. avgusta jer šampionat počinje prvog septembra.

Po tome Jokić bi mogao da igra i na kvalifikacionim utakmica za Svetsko prvenstvo od 22. do 30. avgusta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija