• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2022

22:24

ZEMLJOTRES U EVROLIGI! Fenerbahče napravio TRANSFER LETA! Stiglo NAJVEĆE POJAČANJE!

Košarka

ZEMLJOTRES U EVROLIGI! Fenerbahče napravio TRANSFER LETA! Stiglo NAJVEĆE POJAČANJE!

Podeli vest

Košarkaš Makabija iz Tel Aviva Skoti Vilbekin pojačao je redove Fenerbahčea, pošto je turski tim platio Izraelcima 1.200.000 dolara za sjajnog Amerikanca

Ono što čudi je podatak da Vilbekinov ugovor sa Ponosom Izraela bio aktivan još samo za sledeću godinu. Interesantno, plata američkog strelca je tek nešto viša...

- I dalje smo u razgovorima sa Skotijem Vilbekinom - rekao je novi trener Fenerbahčea Dimitris Itudis, pre nego što je objavljena vest o iznosu obeštećenja, a potom je dodao:

- Klubovi pregovaraju, siguran sam da će predsednik našeg kluba da uradi sve kako bi završio transfer - dodao je grčki stručnjak.

Makabi pored Vilbekina napušta i Ante Žižić. Klub je zvanično objavio ono što se danima već zna, a to je da hrvatski centar odlazi pošto mu je istekao ugovor i njegova sledeća stanica biće Efes koji se ranije već pojačao Vilom Klajburnom! Umesto Žižića Makabi je već predstavio dojučerašnjeg centra Zenita iz Sankt Peterburga Aleksa Pojtresa, mada novi trener Oded Kataš i njegov savetnik Dejvid Blat rade i na zameni za Džejlena Rejnoldsa.

Foto: Starsportphoto

Skoti Vilbekin je novo pojačanje Fenerbahčea

Evolucija kluba iz Tel Aviva uključuje dolaske Daruna Hilijarda i Bonzija Kolsona koji će zameniti Džejmsa Nanelija i Derika Vilijamsa.

Narednih dana očekuje se da Dimitris Itudis donese odluku o Nandu de Kolou, Francuz pregovara o nastavku saradnje, ali će grčki trener morati da se izjasni da li mu je neophodan u narednoj sezoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija