• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

20:20

ALIMPIJEVIĆ JE NAPRAVIO BUM SA BURSOM! Bivši trener Zvezde ODLAZI u NBA!

Starsportphoto

Košarka

ALIMPIJEVIĆ JE NAPRAVIO BUM SA BURSOM! Bivši trener Zvezde ODLAZI u NBA!

Podeli vest

Bursa je plasmanom u finale Evrokupa napravila najveći uspeh u klupskoj istoriji, a srpski trener će otići u San Antonio Sparse na usavršavanje

Bivši trener Crvene zvezde biće deo stručnog štaba Sparsa, tokom Letnje lige koja traje od 7. do 17. jula, dok će se utakmice igrati u Las Vegasu.

Kako prenosi Eurohoops, Alimpijević će posle sjajne sezone sa turskom Bursom, otići u SAD.

Naime, on će biti deo stručnog štaba Sparsa tokom Letnje lige koja traje od 7. do 17. jula. Utakmice se održavaju u Las Vegasu.

Inače, Alimpijević je već imao priliku da ide na usavršavanje u NBA, ali kao deo Dalas Meveriksa 2018. godine, takođe na Letnjoj ligi.

 

 

Nekadašnji šef strukce crveno-belih je trenersku karijeru počeo pre devet godina u Vojvodini, ali je afirmaciju stekao na klupi FMP-a, iz koga je prešao na Mali Kalemegdan.

Sa Crvenom zvezdom je upisao 11 evroligaških pobeda, da bi potom usledila seoba u Rusiji, pa konačno u Turskoj.

Podsetimo, Bursa je u finalu Evrokupa poražena od italijanskog Virtusa iz Bolonje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

HRVATI OSUDILI SRBINA! Košarkašu preti zatvor!
Košarka

HRVATI OSUDILI SRBINA! Košarkašu preti zatvor!

Srpski košarkaš, Aleksandar Bursać osuđen je na šest meseci uslovne zatvorske kazne. Srbin je prethodnu sezonu igrao za Zadar i imao je probleme sa zakonom zbog "širenja i prenošenja zaraznih bolesti" - prenose hrvatski mediji

24.06.2022

18:01

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija