• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2022

18:28

RADONJIĆ DOBIJA DVA KAPITALNA POJAČANJA! Krade igrača Zvezdi i Partizanu, a potom stiže i "BOMBA" u Atinu!

Starsportphoto

Košarka

RADONJIĆ DOBIJA DVA KAPITALNA POJAČANJA! Krade igrača Zvezdi i Partizanu, a potom stiže i "BOMBA" u Atinu!

Podeli vest

Dojučerašnji trener Crvene zvezde Dejan Radonjić danas je zvanično predstavljen kao novi strateg Panatinaikosa

Iskusni crnogorski stručnjak i zvanično je završio svoj drugi mandat na klupi Crvene zvezde. Dejan Radonjić je predstavljen u Atini i naredne sezone će sa klupe predvoditi grčkog giganta - Panatinaikos. Dojučerašnji trener Zvezde je sa Zelenima potpisao dvogodišnju saradnju, a cilj je povratak u sam vrh evropske košarke. 

Budući da je iza Panatinaikosa još jedna neuspešna sezone, klub iz Atine okrenuo se formiranju novog tima. Spisak pojačanja je podugačak, ali pažnju privlače dva imena - Filip Petrušev i Nik Kalates. 

Foto: Starsportphoto©

Grčki mediji danas su preneli vest da je Panatinaikos ušao u trku za potpis srpskog centra. Petrušev je posle MVP sezone u Megi zadužio dres Anadolu Efesa, postao prvak Evrope, ali mu se nije dopala epozodna uloga u Turskoj. On je posle okončanja takmičarske godine odmah stigao u kamp reprezentacija nakon čega ide put Amerike u NBA Legnju ligu. 

Tu nije kraj pojačanjima! Šuška se da je Panatinaikos rešen da u svoje redove vrati iskusnog plejmejkera Nika Kalatesa. Grčki košarkaš napustio je Barselonu posle slabe sezone u Evroligi, a po svemu sudeći mogao bi i treći put da obuče zeneleni dres. 

Foto: Tanjug/AP

Kalates je za grčkog velikana igrao u dva navrata od 2009. do 2012. godine, pa od 2015. do 2020. i u dresu Panatinaikosa je osvojio Evroligu 2011. godine kada je na klupi bio Željko Obradović. Posle sjajnih igara u Atini usledio je poziv Barse, ali nakon nekoliko neuspešnih sezona Šarunas Jasikevičijus ga ne vidi u svojim planovima za iduću godinu. 

Bilo kako bilo, jasno je da je Panatinaikos rešen da Radonjiću formira moćan tim koji će imati resursa da se bori za plej-of Evrolige, a možda i nešto više! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija