• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

23:13

SANJAO SAM DA IGRAM KOŠARKU, A SADA ŽELIM DA BUDEM LIDER FMP-A! Panteri predstavili NOVO POJAČANJE!

Starsportphoto

Košarka

SANJAO SAM DA IGRAM KOŠARKU, A SADA ŽELIM DA BUDEM LIDER FMP-A! Panteri predstavili NOVO POJAČANJE!

Podeli vest

Nastavlja FMP da niže pojačanja, a poslednja akvizicija kluba iz Železnika je Trent Frejzer

Američki plejmejker danas je i zvanično predstavljen na sajtu FMP-a! Klub iz Železnika dogovorio je saradnju sa mladim organizatorom igre na godinu dana budući da je pitanje kako će se Frejzer uklopiti u evropski stil košarke budući da u Beograd stiže odmah nakon studiranja na Ilinois Univerzitetu. 

Frejzer nije poznato ime na ovim prostorima budući da je pet godina branio boje svog koledža. Iz tog razloga, FMP je želeo da u intervjuu sa mladim Amerikancem što bolje upozna navijače sa njegovim kvalitetima i prethodnim uspesima u karijeri. 

- Mislim da me je zabavno gledati. Pokušavam da uvek budem na visokom energetskom nivou što je značajno za tim, a to i publika voli da vidi. Brzo se krećem sa loptom i volim da igram na ’’otvorenom terenu’’. U pozicionoj igri se trudim da pronalazim rupe u odbrani i da što više držim svoje saigrače uključene. Kao što sam rekao trudim se da igram sa mnogo energije i mnogo volim da pobeđujem pa sam spreman da uradim sve što se od mene traži da bi ekipa došla do pobede - rekao je Frezjer za sajt FMP-a. 

 

 

Amerikanac će u dresu FMP-a upisati prve minute u profesionalnim vidama. 

- Moj san je bio da postanem profesionalni košarkaš i radio sam na tome. Svestan sam da ću sada biti daleko od kuće, ali od kada igram košarku uvek sam daleko od kuće. Pohađao sam koledž koji nije iz mog rodnog mesta, puno smo putovali širom SAD i sa tog aspekta nije ovo novost za mene. Mislim da sam prilično prilagodljive prirode i nemam problem da se uklopim u novu sredinu, na nove ljude. Mislim da će dolazak u Evropu zahtevati velika prilagođavanja, ali svako jutro kada se probudim srećan sam jer radim ono što volim, pogotovo što je to na visokom nivou, pa me ne čini nervoznim što ću biti daleko od kuće - jasan je Amerikanac. 

Za kraj, Frejzer se dotakao i trenera Nenada Stefanovića sa kojim je već nekoliko puta razgovarao, a Amerikanac dodaje da je spreman da njegove ideje sprovede u delo na parketu. 

- Razgovarao sam sa trenerom Stefanovićem u više navrata. Biću njegov plejmejker na terenu i spreman sam da ga slušam šta god da kaže i ispunjavam zadatke koje mi da. Već sada imamo veoma dobru saradnju i veoma mi se sviđaju njegove ambicije za predstojeću sezonu. Mogu da kažem da je on neverovatan trener, osoba koja voli da se takmiči i tu mogu da kažem da smo veoma slični. Jedva čekam da krenemo da sarađujemo na terenu i da zajedno ostvarujemo pobede - podvukao je Frejzer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija