• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2022

22:33

MI KAO NACIJA SMO PRAVI INDIJANCI! Koga lažemo da smo ZEMLJA KOŠARKE!? Srpska LEGENDA oštra!

Košarka

MI KAO NACIJA SMO PRAVI INDIJANCI! Koga lažemo da smo ZEMLJA KOŠARKE!? Srpska LEGENDA oštra!

Podeli vest

Košarkaši Srbije poraženi su u šestom kolu kvalifikacija za Mundobasket

Srbija je sve dalje od Svetskog prvenstva, a samo svih šest pobeda u drugom krugu Orlovima garantuje mesto na Mundobasketu. Problema je mnogo, a sve je to najavio Duško Savanović pre nekoliko meseci kada je komentarisao situaciju u srpskoj košarci. 

On nije krivio Svetislava Pešića za loše rezultate u poslednje vreme, ali je istakao da bi iskusni trener mogao da zaređa dobre rezultate kada sve posloži kako zamišlja. 

- Pešić je dokazan trener kako na srpskoj i jugoslovenskoj, tako i na evropskoj i svetskoj sceni. On je stari vuk i iz njegovog ugla nalazi se u najboljim godinama, jer više ne mora da juri neku klupsku karijeru. Očekujem da bi mogao da posloži stvari i napravi rezultat - rekao je Savanović nedavno. 

Foto: Privatna arhiva

Međutim, legendarni srpski košarkaš ističe da ne razume odluku Košarkaškog saveza Srbije. 

- Sa druge strane, meni je nepojmljivo da mi u 2021. godini dovodimo čoveka od 65 godina na mesto selektora, ja ne znam da li se mi lažemo da smo zemlja košarke. Ne morate da se složite sa mnom, ali ovo je jezivo. Ej, ljudi, mi smo Indijanci kao nacija. Mi zovemo čoveka od 65 godina da nam donese rezultat, kako šansu nikome ne damo više od šest meseci ili godinu dana? Došao Kokoškov, oteran, nije zadovoljio. Stvarno ne znam šta mi jurimo! -  podvukao je srpski košarkaš. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

mi smo indijanci dogk god zvezde nece da igraju za srbiju nego im je bitnja amerika ,toliko o patriotizmu jm svakom ko bi pozvao vise onog Jokica da igra za rep[rezentacju ,moze doncic mogu ostali ali nase zvezdice ne mogu mrs

Bojan

pre 1 godinu

Nismo više ni prosečna ekipa a kamoli neka košarkaška sila. Dovodimo strane igrače u klubove, mladi se pored njih ne mogu razvijati i pokazati svoj talenat. Letonija i Belgija su nsm pokazale gde se trenutno nalazimo. A setite se kada smo zadnji put osvojili medalju?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija