• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.07.2022

15:09

PODŽAPALI SE LEBRON I VESTBRUK! El-ej bruji: Ništa to ne valja! IGNORIŠU jedan drugog skroz

Tanjug/AP

Košarka

PODŽAPALI SE LEBRON I VESTBRUK! El-ej bruji: Ništa to ne valja! IGNORIŠU jedan drugog skroz

Podeli vest

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms u svađi je sa saigračem Raselom Vestbrukom, prenose američki mediji.

Poznati američki časopis "Sports ilustrejted" navodi da su se tako čelnici LA Lejkersa našli u novim problemima, nakon što slavni klub prošle sezone nije izborio plej-of.

"Džejms i Vestbruk su u svađi, a tokom mečeva Letnje lige u Las Vegasu su ignorisali jedan drugog. Oni uopšte nisu međusobno razgovarali", tvrdi američki list.

Foto: tanjug/ap

Lebron Džejms


Lebron Džejms nije želeo da komentariše ovu informaciju.

"Možda to nešto znači, možda ne znači ništa, a možda to znači i sve", napisao je na društvenim mrežama novinar "Atletika" Jovan Buha.

Američki mediji ne navode kada su se dve najveće zvezde LA Lejkersa posvađale, ali ističu da klub iz Los Anđelesa želi da pošalje Vestbruka u Bruklin u zamenu za Kajrija Irvinga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija