• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.07.2022

14:31

SRBI RAZBILI ALBANCE! Orlovi demolirali, ponizili vršnjake sa 68 poena razlike!

Reuters

Košarka

SRBI RAZBILI ALBANCE! Orlovi demolirali, ponizili vršnjake sa 68 poena razlike!

Podeli vest

Mladi Košarkaši Srbije razbili su Albaniju na Evropskom prvenstvu B divizije. "Orlovi" su deklasirali Albance u Grziji - 116:48 (37:11, 36:10, 21:13, 22:14)

Selekcija do 20 godina, koju predvodi novi trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović, održala je čas košarke vršnjacima iz Albanije.

Posao su završili posle prvih 10 minuta kada su napravili ogromnu razliku (37:11). Rezultat dovoljno govori o stanju na terenu, meč je Srbija počela serijom 10:0, a maksimalna prednost u jednom momentu iznosila je i "+71" (116:45). Na kraju su Albanci postigli trojku i spustili ukupnu razliku.

Najefikasniji u srpskom tim ubili su Mihailo Bošković (20, 8as) i Luka Paunović (17), dok je na drugoj strani najbolji bio Marvin Prodani sa 13 poena i čak 9 izgubljenih lopti.

Srbija je tako ostvarila drugu pobedu na takmičenju, pošto je na startu pala Slovačka (112:63), a u narednom kolu igraće protiv Finske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maks

pre 1 godinu

Ovakvi "naslovi" su moguči samo u pašalučkim "novinama", a govore sve o TEŠKOM srpskom kompleksu od svih i svakoga. Jedino je srbija demoliirana, ponižena jadna i nikakva. I svi to vide, osim vas. Ali polako,. Jednog dana i vi čete početi malo više gledati oko sebe a malo manje biti hipnotizirani i opsjednuti onima kojima niste ni do gležnja. A sa čijih portala ne silazite 24 sata dnevno. Samo polako, jer "najbolje" vas tek čeka.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija