• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

08:25

SPUSTIO GA SAMO TAKO! Američki novinar ISPROZIVAO Jokića, a onda DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! O ovom odgovoru BRUJI AMERIKA! (VIDEO)

Tanjug/AP

NBA

SPUSTIO GA SAMO TAKO! Američki novinar ISPROZIVAO Jokića, a onda DOBIO ŠTA JE TRAŽIO! O ovom odgovoru BRUJI AMERIKA! (VIDEO)

Podeli vest

Poznati američki jutjuber Ledžend of Vining odgovorio je novinaru Benu Lajonsu, koji je u emisiji "Rič Ajzen šou" pričao o minusima Nikole Jokića.

Njega na društvenim mrežama prati oko pola miliona ljudi i nikako se ne slaže sa Lajonsom koji je ovo rekao za Jokića:

- Ja nisam neko ko voli Jokića. Na isti način na koji bi me moji prijatelji napali zbog Karmela Entonija, kako je njegova poenterska igra posebna... Jokić je toliko specijalan da morate da vodite napad kroz njega, kao što ste morali i sa Melom i to vas ne može daleko dovesti - izjavio je Lajons i dodao:

- Čak 41 od prethodne 43 finalne serije imale su bar jednog od ovih igrača: Majkl Džordan, Leri Bird, Hakim Oladžuvon, Medžik Džonson, Šakil O'Nil, Tim Dankan, Kobi Brajant, Stef Kari, Lebron Džejms. Mislim da je Jokić odličan, da je imao sjajan niz, ali da li mislim da je jedan od najvećih košarkaša? Ne, ne mislim - poručio je Lajons.

Ledžend of Vining ga je "spustio" rečima da niko koga je pomenuo, nije postao priznat, pre nego je ušao u zrelije godine za sportistu. 

- Svi faktori ukazuju na to da će Jokić biti takav košarkaš, samo su mu potrebni saigrači oko njega. Ali čak i da nije na toj listi, ne znači da neće biti velikan. Čarls Barkli, Karl Meloun, ima još igrača koji su Top 20, Top 25 svih vremena, koji nisu na toj listi, ali su i dalje veliki igrači.

Lajonsu su mnogo zanimljivioji, recimo Luka Dončić ili Džimi Batler. 

- Samo na Istoku mogu da pobrojim šest, sedam momaka... Pre bih birao i Luku Dončića. Pre dve godine možda bih birao i Pola Džordža. Radije bih uzeo i Devina Bukera - rekao je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija