• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

11:33

SRBIN TVRDI: Trinkijeri je ponosan što je bio trener Partizana! On kao Duda Ivković, a uvek se posebno sprema za Zvezdu!

Starsportphoto

Košarka

SRBIN TVRDI: Trinkijeri je ponosan što je bio trener Partizana! On kao Duda Ivković, a uvek se posebno sprema za Zvezdu!

Podeli vest

asistent Andree Trinkijerija u Bajernu iz Minhena, Đorđe Adžić, uporedio je italijanskog stručnjaka sa legendom jugoslovenske košarke Dudom Ivkovićem

Srpski stručnjak Đorđe Adžić, koji sada radi u Bajernu sa Trinkijerijem, svojevremeno je 2013. godine bio asistent pokojnom Dušanu Dudi Ivkoviću u reprezentaciji Srbije, a sada je progovorio o sličnosti dva vrsna trenera.

U razgovoru za "Srbija Danas", Adžić je poredio legendarnog srpskog stručnjaka sa italijanskim trenerom.

Foto: Starsportphoto

 

- Pre svega, Andrea Trinkijeri kao i nažalost pokojni Duda Ivković ima fantastičnu moć komunikacije. Duda je posedovao sve karakteristike lidera, ogromno iskustvo, svakom igraču posvećivao je pažnju kako na treningu, tako i van treninga. Njihovo znanje košarke, posvećenost detaljima i vođenje utakmice su dokaz njihovih rezultata. Trinkijeri, (kao mlađi trener) s obzirom na godine, poznaje bolje moderne tehnologije i njihovu primenu, pa je možda saradnja sa njim nešto brža. Konkretno, moj posao se nije mnogo menjao, jako sam zadovoljan što mogu da učim i napredujem uz Andreu, kao što sam imao i prilike to da radim sa Ivkovićem - rekao je Adžić.

On je oktrio da je Andrea Trinkijeri srećan što je imao priliku da radi u Partizanu.

- Trinkijeri je ponosan na činjenicu da je bio trener Partizana. Samo ću otkriti da se za utakmice sa Crvenom zvedom u Evroligi uvek specifično spremamo... - poručio je Đorđe Adžić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija