• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2022

20:10

TO SE NE RADI TAKO! Milojević o slučaju Teodosić: Ako ne računaš na njega, onda ga ne zoveš

Košarka

TO SE NE RADI TAKO! Milojević o slučaju Teodosić: Ako ne računaš na njega, onda ga ne zoveš

Podeli vest

Odluka Svetislav Pešića da odstrani Miloš Teodosića iz reprezentacije još uvek je glavna tema

Komentari i reakcije na ovu odluku stižu sa svih strana, a oglasio se i nekadašnji košarkaš Dejan Milojević koji je sada člab stručnog štaba Golden Stejt Voriorsa.

- Ne znam razlog zašto je Teo otpao i šta se desilo. Treba da poštujemo ono što je uradio i da se prema njemu odnosimo sa poštovanju. Ako ne planiraš da vodiš Tea, onda ga ne zoveš. Dakle, ne zoveš ga na pripreme, pa ga skratiš. Ne znam šta se desilo, jedino ako je Teo ne znam šta napravio, mada mi ne deluje kao takav tip - rekao je Milojević u gostovanju na "Košarkaškom podkastu sa Lukom i Kuzmom"

Foto: Starsportphoto

Miloš Teodosić

Milojević je svojevremeno bio deo reprezentacije kada je Pešić prvi put bio selektor.

- Karija znam, bio sam 2001. godine u reprezentaciji kod njega, bio bih verovatno i 2002. nego sam se povredio. To je radio i tada, 2001. je podmladio reprezentaciju. Još su igrači bili aktivni i u dobroj formi. Lukovski, Berić i Lončar, mnogo igrača, nije nikoga zvao. Ta reprezentacija je bila dominantna. Čak 2002. je napravio jedan potez neuobičajen, sličan ovom. Tada je 2001. Šćepa (Vlado Šćepanović prim.aut.) bio naš najbolji igrač finala, a vraćen je sa priprema za Svetsko prvenstvo. To što je uradio tada, uradio je i sa Teom - dodao je Milojević.

Dodao je da nije ovo način da se iz reprezentacije odstani Miloš Teodosić.

- Bez umanjavaja doprinosa Šćepe, Teo je isto dao mnogo reprezentaciji. Kao što tada Šćepa na taj način nije trebalo da bude sklonjen, nije trebalo ni Teo po mom mišljenju. Kažem, ako ne računaš, hoćeš da podmladiš reprezentaciju, bilo koji razlog – onda ga ne zoveš - zaključio je Milojević


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija