• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2022

18:50

KAKO JE MOGUĆE? Ameri u neverici zbog Jokića!

Starsportphoto©

Košarka

KAKO JE MOGUĆE? Ameri u neverici zbog Jokića!

Podeli vest

Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić igrao je u subotu za reprezetntaciju Srbiju u pripremnom meču za Evrobasket protiv Crne Gore

Ipak, ljubitelji košarke nisu mogli da gledaju ovaj meč jer je bio zatvorenog tima.

Jokić je u pobedi Orlova nad Crnogorcima (82:73) bio najbolji u tima sa 16 postignutih poena, čime je potvrdio da je u sjanoj formi pred Evrobasket.

To što je meč protekao bez TV kamera  naišlo je na ogromno čuđenje Jokićevih fanova u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Nikola Jokić večeras igra za Srbiju pripremnu utakmicu zatvorenog tipa protiv Crne Gore. Nema TV prenosa – napisao je američki novinar Herison Vind na društvenoj mreži Tviter.

- Kako iko može da dopusti da Nikola igra a da kamera to ne snima?”, “Bogohuljenje”, “Protraćena šansa”, “Imali neko neki strim za utakmicu - neki su od komentara.

Utakmica u Štark areni, počela je minutom ćutanja za nastradale građane na Cetinju 12. avgusta. 2022.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija