• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2022

14:45

KARIJA PITALI ZA TEODOSIĆEVU OPROŠTAJNU ŽURKU! Evo šta je poručio! (VIDEO)

Printscreen You Tube

Košarka

KARIJA PITALI ZA TEODOSIĆEVU OPROŠTAJNU ŽURKU! Evo šta je poručio! (VIDEO)

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić na konferenciji za medije dao je odgovore na mnoga aktuelna pitanja

Snimak koji je objavljen sa žurke u organizaciji Miloša Teodosića, a na kojoj su se pojavili svi reprezentativci Srbije, izazvao je mnogo polemika u javnosti.

O ovoj temi takođe je bilo reči na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni, gde je selektor Pešić već govorio o precrtavanju Teodosića, u kakvoj je poziciji Nemanja Bjelica nakon povrede lista i ko su novi kapiteni...

Orilo se: "Ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena", a Pešić je upitan da li su igrači imali dozvolu da odu na proslavu!? Selektor je kao iz topa odgovorio:

- Kod mene je najvažnije ono što se dešava na parketu. Svaki igrač može da radi šta hoće, ako može da ispunjava ono što se od njega očekuje. Mene to ne dodiruje, niti to zabranjujem. Ja ovde nisam policajac, već selektor Srbije- poručio je Pešić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija