• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

15:22

ŽELI DA SE ODMORI OD PARTIZANA! Letonac već NAŠAO novi klub! Evo gde će IGRATI!

Starsportphoto

Košarka

ŽELI DA SE ODMORI OD PARTIZANA! Letonac već NAŠAO novi klub! Evo gde će IGRATI!

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Rodions Kuruc nastaviće karijeru u Španiji, pošto je na korak od dogovora sa Real Betisom

Letonac se nije proslavio u crno-belom dresu, iako je stigao kao veliko pojačanje.

Dolaskom Željka Obradovića na klupu Partizana, pao je u drugi plan i sve je manje dobijao priliku.

Sada će Kuruc pokušati da "oživi karijeru" u timu iz Sevilje, koji je prethodnu sezonu završio na 13. mestu ACB lige i jedva sačuvao status u eliti.

Kako prenosi Sportando, nekadašnji igrač kluba iz Humske uskoro će potpisati novi ugovor, pa će za godinu i po dana preći put od NBA lige, preko Evrokupa do izvesne borbe za opstanak u španskom šampionatu.

Tokom boravka u SAD-u, Kuruc je nastupao za ekipu Toronto Raptorsa u Letnjoj ligi, ali nije uspeo da se izbori za svoje mesto u regularnom delu sezone, pa je usledio dobro poznati transfer u Partizan koji nije opravdao očekivanja, o čemu je i on sam govorio za letonske medije.

- Ovog leta, moj agent i ja smo već tri puta sedeli sa zainteresovanim timovima. Predstoje važni mečevi za reprezentaciju i želim da budem tu. Želim da razmišljam o budućnosti i da ne bežim od dešavanja. Želim da igram za reprezentaciju i oporavim se od Partizana - rekao je nedavno Rodions Kuruc.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija