• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

11:17

SVE JE ODRAĐENO NESPRETNO! Naš proslavljeni košarkaš o "slučaju Teodosić": ZAŠTO MICIĆ I ON ne bi mogli da igraju zajedno?

Tanjug/AP/Insider

Košarka

SVE JE ODRAĐENO NESPRETNO! Naš proslavljeni košarkaš o "slučaju Teodosić": ZAŠTO MICIĆ I ON ne bi mogli da igraju zajedno?

Podeli vest

Legendarni Željko Rebrača govorio o Milošu Teodosiću i reprezentaciji Srbije

- Ne mogu da kažem ni da je jasno ni da je logično. Ne znam šta je sve pozadina. Na osnovu objašnjenja, možda bude pozitivna reakcija na tim. Ako ne bude uspeha, biće kritika. Sa Teom je moralo to drugačije da se odradi. Moralo je malo brže, drugačije, sedam dana se komentarisalo, čekalo se na Pešića - rekao je Rebrača na TV Prva.

Pešić je između ostalog obrazložio da "Teodosić nije bekap igrač i da ima bolje opcije za tu poziciju."

- Neko ko stalno startuje, pa ulazi sa klupe, nije isto. To je interni dogovor, da li je mogao ili nije. Ako se Teo slaže da ulazi sa klupe, da, to je okej. Voleo bih da ga vidim u ekipi stalno. Imali smo Saleta Đorđevića 1998. godine koji je bio povređen, pa nam je doneo pobedu protiv Argentine. Trener vidi drugačije, odgovornost postoji, neće biti lako. Selektor je odlučio, ima pravo na to, poznaje tim najbolje. Videće se na kraju sve ako ne bude rezultata.

Foto: Starsportphoto

Željko Rebrača

Sada je gomila problema. Aleksa Avramović je povređen i male su šanse da zaigra na EP, Bogdana Bogdanovića takođe neće biti zbog povrede. 

- Nama fali Bogdanović koji nam mnogo znači, biće teško Miciću da sam iznese sam sve to. Nedović bi tu mogao da pomogne, videćemo šta će biti sa Avramovićem. Ovakva odluka može da ode u dva pravca, nekoga može da razbudi i da ujedini tim, teško je prognozirati. Videćemo kako se se hemija napraviti. Bjelica je povređen, sa Milutinovim nije sjajna situacija. Jokić je tu koji može da ih ujedini. Nikola bilo kojoj ekipi daje neverovatno sampouzdanje, drugi su tu da se dokažu. Mi smo te 1998. godine otišli na Svetsko prvenstvo u Atini da budemo osmi-deveti, pa smo osvojili.

Foto: HIT dodatak/informer

Rebrača i Jokić

Nekadašnji centar i čovek koji je igrao u NBA ligi za Detroit, Atlantu i Kliperse, stao je i u odbranu Pešića. Podsetio je da popularni Kari ima rezultate iza sebe i da mu treba verovati.

- Osvojio je poslednje Evropsko i Svetsko prvenstvo. On je jedan od najboljih naših trenera ikada i moramo da mu verujemo. Na nivou reprezentacije postoji sujeta i ego, to je normalno, nije lako to raditi. Znam kako je recimo Obradović radio u takvim sitaucijama u ovoj konkretnoj situaciji, ne znamo šta je tačno bilo, možda je odluka ispravna. Moje mišljenje je da je urađeno nespretno, ako je pristao da bude na klupi, voleo bih ga. Ne znam zašto Micić i Teodosić ne bi mogli da igraju zajedno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija