• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

10:43

SRBIN NASTAVLJA DA POMERA GRANICE U SAD! Velika čast za Buluta! Naš as će biti učesnik prvog Ol-star meča!

Tanjug/AP

Košarka

SRBIN NASTAVLJA DA POMERA GRANICE U SAD! Velika čast za Buluta! Naš as će biti učesnik prvog Ol-star meča!

Podeli vest

Trofejni srpski basketaš Dušan Domović Bulut nastavlja da ispisuje istoriju kao najuspešniji Evropljanin koji je ikada igrao u američkoj BIG 3 ligi, najkvalitetnijem basket 3x3 takmičenju na svetu

Nakon što je postao rekorder po broju asistencija u ligaškom delu takmičenja, prestigavši legendarnog Brazilca Leandra Barbosu, na adresu našeg čuvenog basketaša stiglo je još jedno veliko priznanje za vrhunske igre koje je pruža preko Atlantika.

Domović Bulut biće učesnik prvog Ol-star meča BIG 3 lige koji se organizuje 21. avgusta u Atlanti.

O kakvoj počasti se radi najbolje svedoči podatak da će trener ekipe za koju će Domović Bulut nastupiti biti član Kuće slavnih u Springfildu Džulijus Irving, čuveni Doktor Džej, a da će teren deliti sa takvim asovima kao što su Mario Čalmers, dvostruki NBA šampion sa Majamijem, Džejson Ričardson, dvostruki pobednik u zakucavanju na NBA Ol staru, Džerald Grin, Džeremi Pargo i mnogim drugim NBA zvezdama.

Dušan Domović Bulut je sa ekipom Elijensa u kojoj je bio kapiten, bio je najprijatnije iznenađenje ovogodišnje BIG 3 lige. Predvodio je svoj tim do prvog plasmana u plej-of gde su eliminisani u polufinalu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija