• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

17:00

OVO JE ČEKALA CELA NACIJA! Sjajna vest za navijače Srbije! Poslednje provere Orlova direktno na TV, EVO i gde!

Starsportphoto

Košarka

OVO JE ČEKALA CELA NACIJA! Sjajna vest za navijače Srbije! Poslednje provere Orlova direktno na TV, EVO i gde!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije učestvovaće na jakom DBB kupu u Nemačkoj, gde su osim domaćina dolazak potvrdili Italija i Češka

Srbija je u prvoj proveri doživela poraz od Slovenije u Stožicama, a priliku za popravni imaće već za vikend.

Utakmice na prestižnom DBB Superkupu igraće se u petak i subotu, dok će u Hamburgu Orlovi u petak odmeriti snage sa Italijom.

U subotu će izabranici Svetislava Pešića, u zavisnosti od rezultata, igrati protiv pobednika ili poraženog iz meča Nemačka - Češka.

Foto: Starsportphoto

Nikola Jokić

RTS je obezbedio prenose ovih utakmica, pa će navijači srpskih košarkaša imati priliku da gledaju Jokića i drugove.

Duel protiv Italije na programu je u petak (18), u subotu od 16 sati na programu je utakmica za treće mesto, dok je finale od 18.30 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija