• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2022

21:45

PEŠIĆ SIJA POSLE POBEDE: Ovo nije iznenađenje za mene! Ovaj meč je recept za EP!

Starsportphoto

Košarka

PEŠIĆ SIJA POSLE POBEDE: Ovo nije iznenađenje za mene! Ovaj meč je recept za EP!

Podeli vest

Košarkaška reprezentacija Srbije, posle pobede nad Grčkom, pobedila je i Tursku 79:72 u drugom meču I Grupe kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci

Neshvatljivo je Srbija uspela u jednom momentu da ispusti veliku prednost, ali najvažnije je da su izabranici Svetislava Pešića na kraju slavili!

Svetislav Pešić bio je na kraju zadovoljan posle trijumfa nad Turskom!

- Veoma važna utakmica za nas i veoma je važno kako smo igrali u prvih 20 minuta. Ovo je prvo poluvreme koje je recept kako želimo da igramo na EP. Vrlo pametno smo igrali u napadu. Ali ovo nije iznenađenje za mene, jer imamo talenat u napadu i moramo da ponovimo odbranu koju smo igrali u prvih 20 minuta- rekao je Pešić na konferenciji za medije i dodao:

 

Foto: Starsportphoto

 

- Posle smo izgubili ritam zbog turskog tima. Pokušali su da rizikuju, da brzo šutiraju. ne bih rekao da je svaki kontakt bio faul, ali bili su veoma agresivni. Važno je što smo se vratili, pokazali smo ne samo pobednički mentalitet, nego smo znali u svakom momentu poslednjih pet minuta šta želimo. To je još jedna pozitivna stvar za mene iz ovog meča - zaključio je  srpski selektor.

Srbija sada ima skor 3-3 i preskočila je Tursku u direktnom okršaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije
Politika

Sandra Božić čestitala Dan Vojske Srbije

Predsednica Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Sandra Božić čestitala je danas svim pripadnicima Vojske Srbije 23. april, Dan Vojske Srbije, ističući da Srbija temeljno razvija svoju vojsku kako bi bila sposobna da odgovori na sve izazove.

23.04.2024

12:46

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija