• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.09.2022

20:11

VESELI O OKRŠAJU SA JOKIĆEM! Na OVO nije NAVIKAO! Veliki ljubimac Grobara OTKRIO da li je bilo PECKANJA sa bivšim igračima Partizana (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Košarka

VESELI O OKRŠAJU SA JOKIĆEM! Na OVO nije NAVIKAO! Veliki ljubimac Grobara OTKRIO da li je bilo PECKANJA sa bivšim igračima Partizana (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Češke doživeli su drugi poraz na Evropskom prvenstvu u Pragu od selekcije Srbije rezultatom 81:64

Iako se od njega očekivalo da bude među najboljim igračima Knedlički, Jan Veseli je za 17 minuta provedenih na parketu postigao samo  

- Najteža utakmica prvenstva, ove prve grupe. Mislim da smo pokazali u trećoj četvrtini i početkom četvrte da možemo da igramo na ovom Prvenstvu i da znamo kako treba da igramo - rekao je Veseli.

Utakmicu je počeo kao četvorka, a onda je morao da preuzme Jokića. Međutim, u početku se nije snalazio...

- Mislim, ovo nije moja pozicija prvenstveno, drugo, mogu da igram četvorku u nekim periodima igre samo, ali previše sam igrao na četiri u prvom poluvrmenu i tu sam izgubio ritam.

Na pitanje kako je igrati protiv dvostrukog MVP-ja NBA lige, veliki ljubimac Grobara je odgovorio:

- Teško, mnogo je jak, ima veliki pregled igre na terenu, udvajanje "jedan na jedan", stvarno kako se kreće, svi kažu kako je spor. To izgleda možda sporo, ali na terenu je mnogo brz, tako da nije uopšte lako. Zadovoljstvo mi je igrati protiv njega u ovom periodu karijere protiv njega. Uživao sam u njegovoj igri, trudio sam se da dam sve od sebe.

Češka podiže igru, ali još nema pobedu...

- Vidim, ali treba nam više fokusa, u smisli da igramo kao što smo igrali treću i četvrtu četvrtinu, da ne gubimo 20 razlike.

Srbiju vidi na pobedničkom postolju, ali ne želi da maleriše...

- Šta biste hteli da čujete. Iskreno mislim da idu visoko, neću da kažem zlato, da ne ureknem. Ali igraju odličnu igru preko Jokića, svi znaju svoju ulogu, koriste ga 200 posto u svakom trenutku i bek-pik i sa pik-and-rola.

Jel bilo peckanja sa bivšim saigračima iz Partizana?

- Stvarno nije bilo ništa, znam da biste hteli da čujete to, ali ništa nije - istakao je Jan Veseli. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija