• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.09.2022

20:30

NE BIH IGRAO ZA SRBIJU! Čarls Dženkis: Nikada to ne bi učinio!

Košarka

NE BIH IGRAO ZA SRBIJU! Čarls Dženkis: Nikada to ne bi učinio!

Podeli vest

Miljenik "delija" Čarls Dženkins pričao je o tome da li bi obukao dres Srbije

Američki košarkaš Čarls Dženkis u tri navrata je nosio dres Crvene zvezde, a sada je zadužio opremu FMP-a.

Uvek je imao popularni "Đenka" sjajnu komunikaciju sa navijačima u Srbiji, a sada je upitan da li bi zaigrao za reprezentaciju.

Foto: Starsportphoto

- Iskreno, ne bih igrao za Srbiju ni da me pozovu. Da, imam pasoš, ali vi Srbi ste ponosan narod. Ljudi žele da za reprezentaciju igraju igrači rođeni u Srbiji. Ne bih čak ni razmišljao o tome, nikada ne bih to učinio, poštujem stav Srba o tome. Slali su mi poruke na društvenim mrežama povodom toga, ali Srbija ima pregršt talentovanih igrača koji rastu, razvijaju se i treba da dobiju šansu. Ne bih voleo da se nađem u takvoj situaciji. Kada bi se to u teoriji dogodilo, neki bi bili srećni da me vide u dresu Srbije, neki ne bi, to je preveliki pritisak, igranje za drugu reprezentaciju - rekao je Dženkins u intervjuu za "Mondo".

Čarls Dženkins je crveno-beli dres prvi put obukao 2013. godine, iz kluba je otišao 2015. godine, ali nakon samo godinu dana se vratio. Stigao je i treći put 2019. godine, a tokom ovog leta je za FMP.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aca

pre 1 godinu

Posteno, Vecina nas Srba te ne zeli u reprezentaciji bas iz razloga koji je naveo. Brate nisi sa ovih prostora i nemas sta traziti u reprezentaciji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija