• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2022

11:34

KAPITEN SRBIJE TINA KRAJIŠNIK PRED POČETAK ŠAMPIONATA: Ako na startu sve legne kako treba, biće mnogo lakše!

kss

Košarka

KAPITEN SRBIJE TINA KRAJIŠNIK PRED POČETAK ŠAMPIONATA: Ako na startu sve legne kako treba, biće mnogo lakše!

Podeli vest

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije takmičenje na Svetskom prvenstvu u Sidneju otvara utakmicom protiv Kanade

Taj duel na programu je u četvrtak od 5.00 časova ujutro u Sportskom centru Olimpijskog parka u Sidneju.

Povodom početka Svetskog šampionata, organizatori su okupili kapitene svih 12 reprezentacija učesnica u parku Keti Frimen, kako bi se slikale sa peharom i bile dostupne predstavnicima medija. Među njima je bila i kapiten Srbije Tina Krajišnik, koja je govorila o prvom duelu protiv Kanade.

Prva utakmica na svakom prvenstvu je možda i najteža, ali u isto vreme i vrlo bitna. Ako dobro otvorimo šampionat i ako na startu sve legne kako treba, sigurno bi nam bilo mnogo lakše u nastavku prvenstva. Svakako ćemo u duel sa Kanadom ući veoma koncentrisano i punom snagom – rekla je Tina Krajišnik.

Foto: kss

 

Srbiju će na Svetskom prvenstvu predstavljati: Ivana Raca, Saša Čađo, Nevena Jovanović, Ivon Anderson, Dragana Stanković, Jovana Nogić, Kristina Topuzović, Maja Škorić, Tina Krajišnik (kapitenka), Ivana Katanić, Katarina Zec i Mina Đorđević.

Naš tim se takmiči u grupi B sa ekipama Francuske, Japana, Malija, Kanade i domaćina Australije. U grupi A su Belgija, Kina, Bosna i Hercegovina, Portoriko, Koreja i Sjedinjene Američke Države. Plasman u četvrtfinale obezbediće po četiri prvoplasirane ekipe.

Standings provided by SofaScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija