• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2022

09:08

POSLE BLISTAVE PARTIJE PROTIV BARSELONE! Otpisani košarkaš Partizana OTKRIO šta mu je Obradović PORUČIO na rastanku!

Starsportphoto©

Košarka

POSLE BLISTAVE PARTIJE PROTIV BARSELONE! Otpisani košarkaš Partizana OTKRIO šta mu je Obradović PORUČIO na rastanku!

Podeli vest

Doskorašnji centar Partizana Dušan Miletić bio je nabolji pojedinac meča sa Barselonom, kojoj je ubacio 25 poena

Srpski centar nedavno je napustio crno-bele, pošto najtrofejniji evropski stručnjak Željko Obradović nije video Dušana u dugoročnim planovima.

Rastanak je teško pao Miletiću, koji je uhlebljenje našao u Đironi i već u prvom kontrolnom meču pokazao visok potencijal. Poziv slavnog Marka Gasola i prekaljenog stručnjaka Aita Garsije nije mogao da odbije i, ispostavilo se, napravio je pravi potez.

- Da sam mogao sam da biram bez ikoga, mislim da ne bih mogao bolje da izaberem od Đirone. Ne bih sada da zvučim nerealno, ali za sada sve funkcioniše sjajno, od kluba, preko grada. Jesam odigrao dobar meč, ali to je samo jedna utakmica. Poslužiće mi kao dodatna motivacija da radim još jače, pokazao sam da mogu da budem neko ko je spreman da pomogne. Ovo ne znači da sada očekujem nekakvu ulogu, došao sam ovde sa ciljem da napredujem jer je Đirona napravila takav projekat da je u prvom planu napredak mladih igrača. Svidelo mi se to i za sada sve ide u smeru koji mi je predočen pre nego što sam potpisao ugovor - rekao je Dušan Miletić za "Mozzart sport".

O Marku Gasolu imao je samo reči hvale. Legendarni reprezentativac je "digao Đironu na noge", jer se klub ugasio u sezoni 2006/2007, a pošto ga je preuzeo legendarni reprezentativac, od četvrte lige stigao je do elite.

- Fascinirao me je Mark. Njegovo ponašanje, zalaganje na i van parketa. Zaista da stojite, gledate i učite. Mislim da on ima sve moguće uloge u timu, od prvog operativca, do igrača na parketu. On sa nama radi apsolutno svaki trening maskimalno, ne izdavaja se od tima, stvorio je radnu atmosferu i svi njega prate. Istinsko je zadovoljstvo učiti od njega. Nekoliko puta smo razgovarali i samo mogu da kažem da je sjajan čovek i košarkaš.

Foto: Starsportphoto

Dušan Miletić je zablistao na debiju u Đironi

Gorostas iz Kosovske Mitroviće karijeru je počeo u Slogi iz Kraljeva, gde je skrenuo pažlju čelnika Partizana, u koji je prešao 2019. godine. U Humskoj, međutim, nije dobio pravu priliku.

- Ne mogu da kažem ništa loše o Partizanu. To je klub gde sam stasao kao osoba i načio šta znači biti profesionalac. To nikada ne mogu da zaboravim. Iako igrački nije prošlo onako kako sam očekivao, neke stvari sam naučio i uvek ću koristiti. Prethodna godina mi je bila možda najteža u životu, ali imao sam nekoliko otvorenih razgovora sa Željkom Obradovićem koji je iskreno pričao sa mnom i na tome ću večno biti zahvalan. Rekao mi je da ne odustajem da nastavim vredno da radim i da će rezultati stići - istakao je Dušan Miletić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija