• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.11.2022

15:49

MEGA URNISALA STUDENTE! Rudan vodio Beograđane do UBEDLJIVE pobede!

Starsportphoto

Košarka

MEGA URNISALA STUDENTE! Rudan vodio Beograđane do UBEDLJIVE pobede!

Podeli vest

Košarkaši Mege pobedili su na svom terenu u Beogradu Studentski centar sa 101:74 (20:15, 18:17, 32:16, 31:26), u utakmici šestog kola ABA lige i ostvarili prvu pobedu u regionalnom takmičenju ove sezone

Megu su predvodili Matej Rudan sa 20 poena i šest skokova, Danko Branković sa 17 poena i šest skokova i Andrija Grbović sa 16 poena i pet skokova. Dragan Milosavljević pobedi je doprineo sa 15 poena i osam skokova, a sa 15 poena utakmicu je završio i Luka Cerovina.

U crnogorskoj ekipi Danilo Tasić bio je najefikasniji sa 21 poenom, uz osam skokova i četiri asistencije. Mateo Drežnjak dodao je 17 poena, a Zoran Vučeljić 10 poena.

Posle šest kola u regionalnom takmičenju Mega ima pobedu i pet poraza, a Studentski centar ima pobedu više.

ABA LIGA, 6. kolo

Nedelja
Mega – Studentski Centar 101:74
17.00 Borac – Partizan
19.00 Cedevita Olimpija – FMP

Ponedeljak
18.00 Crvena zvezda – Zadar

Petak
Split – Cibona 82:74pp
MZT – Mornar 77:94

Subota
Igokea – Budućnost 103:101

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 1 godinu

NOVINARU DALI SI TI UOPSTE PAMETAN SA OVIM NASLOVOM JEBOTE ONAJ KO TE DRZI U REDAKCIJI...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija