• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

08:43

ŠOKIRAO PRIZNANJEM DA JE GEJ, PA IZMAMIO APLAUZ SAIGRAČA! Bivši igrač FMP-a progovorio o intimi!

printscreen

Košarka

ŠOKIRAO PRIZNANJEM DA JE GEJ, PA IZMAMIO APLAUZ SAIGRAČA! Bivši igrač FMP-a progovorio o intimi!

Podeli vest

Australijanac Ajzak Hamfriz, košarkaš koji je 2018. igrao za FMP iz Železnika, odlučio je da pred sadašnjim saigačima obelodani da je homoseksualac

Australijski košarkaš Ajzak Hamfriz, rešio je da otvori dušu i skine veliki teret sa srca!

On je odlučio da saigračima iz Melburn Junajteda prizna koje je opredeljenosti i da olakša sebi.

Ajzak je u zimu 2018. godine potpisao trogodišnji ugovor sa FMP-om, ali je klub napustio vrlo brzo i vratio se u Austaliju, nakon čegaje bio i član Atlante.

 

 

- Nisam mogao da prihvatim samog sebe i pokušao sam da se ubijem. I glavni razlog zbog kog sam imao toliko problema je što nisam mogao da prihvatim moju seksualnost, činjenicu da sam gej. I mrzeo sam se zbog toga, gadio sam se samog sebe, mislio sam da ne mogu da budem takva osoba u svom okruženju i košarkaškom okruženju! Hoću da svi ljudi znaju i zato ovo javno objavljujem... Može da se živi sa tim i ne morate to da sakrivate samo zato što ste sportista. Mi imamo odgovornost da postavljamo primere drugima i zato je moja odluka da to objavim - rekao je iskreno Hamfriz.

Košarkaš ima 24 godine, a pre dolaska u FMP, izabran za rukija godine u domovini! Četiri godine pre dolaska u Srbiju je sa U 17 selekcijom Australije bio svetski vicešampuion.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija