• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2022

19:21

MEGA DOVELA POJAČANJE! Stigao sin prvog Srbina na NBA Draftu! (VIDEO)

printscreen Twitter

Košarka

MEGA DOVELA POJAČANJE! Stigao sin prvog Srbina na NBA Draftu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaški klub Mega saopštio je danas da je novo pojačanje tog kluba Aleksandar Stefanović

Srpski internacionalac, koji je rođen u SAD, u redove Mege dolazi iz grčkog Kolososa gde je započeo sezonu, a prethodno je imao odličnu koledž karijeru u NCAA gde je četiri godine nastupao za Perdju.

Stefanović je rođen 29. novembra 1998. godine u Kraun Pointu u Indijani, visok je 196 centimetara i igra na poziciji beka.

Kompletnu NCAA karijeru je proveo Univerzitetu Perdju, gde je u poslednjoj sezoni beležio u proseku 10,4 poena, 2,5 skokova i tri asistencije po meču.

Njegov otac Ljubiša "Lu" Stefanović, nekadašnji igrač Crvene zvezde, se takođe profesionalno bavio košarkom a zanimljivo je da je on bio prvi srpski igrač koji je izabran na NBA draftu i to 1985. godine kada ga je sa 97. pozicije izabrao tadašnji Sijetl Supersoniks.

Tokom ovogodišnje NBA Letnje lige je nastupao za San Antonio, a profesionalnu karijeru je započeo u grčkom Kolososu gde ove sezone nije puno igrao.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija