• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

09:25

RAKOČEVIĆ RAZBESNEO GROBARE! Nahvalio Zvezdu, indirektno prozvao Partizan, pa krenuo rat na društvenim mrežama

Košarka

RAKOČEVIĆ RAZBESNEO GROBARE! Nahvalio Zvezdu, indirektno prozvao Partizan, pa krenuo rat na društvenim mrežama

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Berlinu Albu posle produžetka 88:84 u utakmici devetog kola Evrolige, a odmah po završetku meča na Tviteru se javio nekadašnji as crveno-belih Igor Rakočević, koji je pohvalio bivši klub, ali naljutio navijače Partizana

Ljubimac navijača Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Igor Rakočević, objavio je tvit koji je podigao veliku prašinu! Naime, on je indirektno prozvao večitog rivala Partizan, a pre svega zbog broj domaćih i stranih igrača u ekipi.

- U moru ekipa, prepunih stranim igračima, baš je divno videti jednu koja se bori i igra sa puno domaćih igrača. Bez obzira što rezultat nije uvek pobeda, pravo je osveženje i nada. Takve ekipe, ako ništa, imaju identitet, sa decom iz svoje škole. Čestitke Zvezdi - napisao je Rakočević.

Grobari su počeli da se pitaju koja su to Zvezdina deca pored Nemanje Nedovića, Ognjena Dobrića, Stefana Lazarevića i mladog Topića i to nije sve!

Društvene mreže su se usijale, a neki su počeli da kače fotografije u kojima se vidi da se na terenu nalaze isključivo strani igrači! Činjenica je da je veliki broj stranaca u oba beogradska kluba, a da li će polemika ovde stati ili će se tek rasplamsati, ostaje nam da vidimo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija