• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.11.2022

22:45

PODGORIČANI DEKLASIRALI HRVATE! Budućnost rutinski PRESLIŠALA Cibonu! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

PODGORIČANI DEKLASIRALI HRVATE! Budućnost rutinski PRESLIŠALA Cibonu! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Budućnosti pobedili su večeras u Podgorici Cibonu sa 97:76 (24:25, 24:25, 23:12, 26:14), u utakmici osmog kola ABA lige

Budućnost je predvodio Aleksandar Lazić sa 27 poena, Tre Bel-Hejns postigao je 15 poena uz pet asistencija, a Petar Popović 15 poena. Alfa Kaba dodao je 11 poena i osam skokova.

U zagrebačkoj ekipi najefikasniji je bio Krešimir Ljubičić sa 16 poena, Borna Kapusta postigao je 12 poena, uz sedam asistencija i šest skokova, a Aleksandar Aranitović 12 poena uz šest skokova.

Budućnost sada ima pet pobeda i tri poraza u regionalnoj ligi, a Cibona tri pobede i pet poraza.

U devetom kolu Cibona će naredne subote dočekati Cedevita Olimpiju, a Budućnost će dan kasnije u Beogradu igrati protiv Partizana.

Košarkaši Cedevita Olimpije pobedili Zadar sa 97:79 (21:14, 27:20, 22:21, 27:24), u utakmici osmog kola ABA lige.

Kod domaćina najefikasniji je bio Kevin Farel sa 22 poena uz pet skokova i pet asistencija. Amar Alibegović postigao je 14 poena, Karlo Matković 12, a Marko Jeremić 11 poena.

U hrvatskom timu Dario Drežnjak postigao je 15 poena uz šest skokova, Marko Ramljak dodao je 11 poena i 10 skokova, a Karlo Žganec 11 poena i pet skokova.

Cedevita Olimpija ima pet pobeda i dva poraza uz utakmicu manje u regionalnoj ligi, a Zadar ima skor od četiri pobede i četiri poraza.

U sledećem kolu Zadar će sledećeg petka dočekati FMP, a dan kasnije Cedevita Olimpija će u Zagrebu igrati protiv Cibone.

ABA LIGA, 8. kolo

Subota

Borac - Mornar 90:87

Budućnost - Cibona 97:76

Cedevita Olimpija - Zadar 91:79

Nedelja

FMP - Igokea 19

MZT Skoplje - Mega 21

Ponedeljak

Split - SC Derbi 18

Crvena zvezda - Partizan 20

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija