• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2022

07:24

VEČITI RIVALI KONAČNO ODMERAVAJU SNAGE U ABA! Partizan protiv Zvezde želi prvu pobedu od 2015. godine

Starsportphoto

Košarka

VEČITI RIVALI KONAČNO ODMERAVAJU SNAGE U ABA! Partizan protiv Zvezde želi prvu pobedu od 2015. godine

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana (Arena 1 premijum, 20.00) večeras u "Pioniru" igraju dugo očekivani večiti derbi u 8. kolu ABA lige!

Crno-beli nisu slavili protiv najvećeg rivala u gostima još od 2015. godine, na čak 12 utakmica. 

Nema boljih

Partizan je u napadu u ovom trenutku najbolji tim u Evropi
Duško Ivanović

Sada nisu favoriti protiv preporođene ekipe crnogorskog stručnjaka Duška Ivanovića, koja je u seriji od četiri pobede. Dodatni motiv crveno-belima je i to što je Partizan jedini koji nema poraz u ABA ligi, ali Ivanović upozorava na kvalitete protivnika.

- Partizan je ove godine napravio izuzetno dobar tim. To je napadačka ekipa sa najvećim potencijalom i u napadu u ovom trenutku najbolji tim u Evropi. Samim tim, moraćemo da odigramo izuzetno dobro u odbrani kako bismo došli do pobede u ovom meču - rekao je Ivanović.

Sa druge strane, Partizan ne dolazi u "Pionir" u sjajnom raspoloženju s obzirom na dva vezana poraza u Evroligi od Barselone i Reala. Trener kluba iz Humske Željko Obradović objasnio je šta njegova ekipa mora da popravi u odnosu na prošlu nedelju.

- Zvezda se vratila na pravi kolosek. Nikada nijedna utakmica protiv njih nije bila laka. To je specijalan meč, to svi znamo. Ko god da bude u našoj ekipi, moramo da damo sve od sebe. U poslednje dve utakmice je bilo jasno da na momente igramo veoma dobro, na momente slabo i bez koncentracije. Moramo da igramo u kontinuitetu dobro ako želimo dobru utakmicu - poručio je Obradović.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija