• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.01.2023

14:55

Košarkaški dan na AdmiralBetu, bonus, freebet i Partizan SPECIJAL! Kvota na LeDeja je 30! Izaberite, ima sjajnih predloga i strašnih kvota!

Admiral Bet

Košarka

Košarkaški dan na AdmiralBetu, bonus, freebet i Partizan SPECIJAL! Kvota na LeDeja je 30! Izaberite, ima sjajnih predloga i strašnih kvota!

Podeli vest

Dupli program Evrolige ove nedelje, dosta zanimljivih mečeva, a kada je košarka u pitanju, zna se čija ponuda nikada ne razočara - AdmiralBet.

Dupli program Evrolige ove nedelje, dosta zanimljivih mečeva, a kada je košarka u pitanju, zna se čija ponuda nikada ne razočara - AdmiralBet

Ponovo su nas obradovali sjajnim specijalima, hajde da krenemo od meča između Partizana i Asvela. "Crno-beli" su osokoljeni pobedom u derbiju, vratili su se u trku za top 8, računaju na krcatu "Arenu", a bez obzira što Asvel nije toliko atraktivno ime, ekipa čiji je predsednik Toni Parker je dobila u Lionu Partizan. 

Šta nudi AdmiralBet od specijala u ovom meču koji počinje od 20:30?

Osim timskih statistika koje su izašle još juče (savetujemo recimo Partizan više od 9.5 trojki na kvotu 1.95), ima oklada na baš jake kvote. Kao i obično, u miksu LeDej (u fantastičnoj formi), Panter i Lesor su na kvoti 18, ako postignu ukupno 50+ poena.

Najbolji centar Evrolige, Matijas Lesor vredi 15.00 ako bude imao 15+ poena, 12+ skokova, oko čega je uvek blizu, najbolji je skakač Evrolige, a granicu koševa je prešao sedam puta ove sezone i još par puta mu je nedostajao poen. 

Što se tiče Zaka LeDeja, rekli smo, odigrao je fantastičan derbi, vratio se u formu u pravo vreme, njegov dabl-dabl, 15+ poena, 10+ skokova, vredi 30! Protiv Baskonije u drugom meču je imao dabl-dabl, protiv Bajerna i Makabija mu je nedostajao skok, u pobedi u Atini je imao 10 uhvaćenih lopti, ali 13 poena. U svakom slučaju, ako ga krenu trojke, i Partizan agresivnom odbranom spusti procenat šuta Francuza, LeDej je dobra ideja za specijal.

Što se Pantera i Egzuma tiče, 20+ poena, 5+ asistencija, standardna opklada na dvojicu sjajnih igrača, i na jednog i na drugog je 20, Egzum je imao taj učinak protiv Zvezde, poenima je doneo dosta profita igračima AdmiralBeta, i u prethodnom meču u Valensiji je dao 20 koševa. Pazite sada, u porazu u Lionu, je probio ove granice 26 poena i 6 asistencija, možda mu večerašnji rival leži. 

Dakle, specijal je tu, i ne samo to. Imate bogatu ponudu na ostale mečeve, plus, POENE IGRAČA.

A da sve začinite, ako odigrate petorku Evrolige, odnosno stavite pet igrača iz mečeva na tiket (plus ili minus poene), freebet je 20%. Duplo kolo-dupla sreća.

Ako nemate nalog na AdmiralBetu, OVDE je prilika da ga napravite, verifikujete, I uzmete u bonus od 2000 dinara, pa samo napred, sa tim novcem možete da probate i današnje specijale!

Upozorenje:

U skladu sa važećim zakonskim propisima, deci i maloletnicima zabranjeno je učestvovanje u igrama na sreću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija