• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2023

08:49

RASPAD SISTEMA! Ataman potpuno pogubio konce, svlačionica u rasulu! Igrači Efesa zakasnili na avion, pa ODBILI AUTOBUS!

Starsportphoto©

Košarka

RASPAD SISTEMA! Ataman potpuno pogubio konce, svlačionica u rasulu! Igrači Efesa zakasnili na avion, pa ODBILI AUTOBUS!

Podeli vest

Neprepoznatljiv je Efes koji je dvostruki uzastopni košarkaški šampion Evrope, a trener Ergin Ataman je očigledno izgubio autoriet pa igrači rade šta im je volja.

Nisu se košarkaši Efesa kvalifikovali ni za četvrtfinale Evrolige,a problemi koje imaju sve su vidljiviji.

Fenerbahče je deklasirao turski tim 103:86 i razbio im nadu o TOP 8, a onda ih je uništila i Karšijaka u turskom prvenstvu (98:83) i ne vidi se kraj problemima tima koji je bio strah i trepet za protivnike na kontinentu. Igrači Efesa su zakasnili na avion nakon tog poraza u prvenstvu, pa su morali da se vrate autobusom!

Turski mediji prenose da je bilo i onih koji nisu ni pomišljali da se od Izmira do Istanbula skoro 500 km "maltretiraju" u autobusu.

Američki košarkaši Vil Klajburn i Šejn Larkin nisu želeli ni da čuju za to i odbili klupsku naredbu da sednu u autobus i vrate se sa ekipom, pa se ekspedicija Efesa vratila bez njih u Istanbul. Njih dvojica su najverovatnije odlučila da na aerodromu sačekaju naredni let, pa nema sumnje da ih čeka kazna.

Ruku na srce, Efes ima mnogo problema sa povredama ove sezone, pa ni ne čudi što su podbacili u Evroligi. Šuška se da će Ergin Ataman sesti na klupu Panatinaikosa, pa se očekuje potpuna rekonstrukcija tima koji je vedrio i oblačio u Evroligi, ali i odlazak Vasilija Micića koji  se sve više povezuje sa NBA.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija