• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.10.2019

08:24

LJUDI, OVO OBEĆAVA! Lud početak NBA lige, produžetak, moćni Lenard i Lebron na kolenima!

NBA

LJUDI, OVO OBEĆAVA! Lud početak NBA lige, produžetak, moćni Lenard i Lebron na kolenima!

Podeli vest

Nova NBA sezona je otvorena sa dve sjajne utakmice u kojima su Toronto Reptorsi posle produžetka nadigrali Nju Orleans Pelikanse sa 130:122, a LA Klipersi u gradskom derbiju bili bolji od LA Lejkersa sa 112:102

Već prva utakmica sezone pokazala je da će ove godine biti mnogo dobre košarke. 

Fred VanVlit i Paskal Sijakam su predvodili tim pobednika sa čak po 34 postignuta poena. VanVlit je imao 5 skokova i 7 asistencija, a Sijakam 18 skokova i 5 asistencija. Odlično su ih pratili Kajl Lauri sa 22 poena, 5 skokova i 6 asistencija i Serž Ibaka sa 13 poena.

U poraženom timu najefikasniji je bio Brendon Ingram sa 22 poena i po 5 skokova i asistencija. Pratili su ga Džru Holidej sa 13 poena, 4 skoka i 6 asistencija i Džej-Džej Redik sa 17 poena. Zajon Vilijams nije igrao zbog povrede kolena i neće biti na terenu dva meseca.

Klipersu su gazde Los Anđelesa! Bila je to dobra utakmica u kojoj su Lenard i drugovi pokazali klasu.

Pobednički tim predvodio je upravo Kavaj Lenard sa 30 poena, 6 skokova i 5 asistencija. Lu Vilijams imao je 21 poen, 5 skokova i 7 asistencija, a sjajan je bio Montrez Herel sa 17 poena, 7 skokova i 4 asistencije.

Lejkerse je predvodio Deni Grin sa 28 poena, Lebron Džejms je imao 18 poena, 9 skokova i 8 asistencija, uz 5 izgubljenih lopti, a Dejvis 25 poena, 10 skokova i 5 asistencija.  

Jedno je sigurno, čeka nas luda sezona!

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija