• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2019

11:12

BOGDANOVA MAGIJA! Dva poteza Srbina u TOP 10 poteza! (VIDEO)

NBA

BOGDANOVA MAGIJA! Dva poteza Srbina u TOP 10 poteza! (VIDEO)

Podeli vest

Asu Sakramenta Bogdanu Bogdanoviću pripale su dve od prvih 10 pozicija na top listi najboljih poteza NBA lige minule večeri

Bek Sakramento Kingsa u porazu od Denver Nagetsa nije imao dobro šutersko veče, upisao je svega 6 poena, ali se istakao u asistencijama.

Dodavanje iza glave Trevoru Arizi za ubačenu trojku zauzelo je deseto mesto, a pas o parket Ričonu Holmsu, koji je prethodio snažnom zakucavanju, pozicionirao se na četvrto.

POŽAR U KALIFORNIJI! Lebron Džejms pobegao od VATRENE STIHIJE!

OGLASIO SE I SJAJNI ŠUTER! Bogdan prvi put progovorio o NEZADOVOLJSTVU!

 

Lidersko mesto pripada centru Filadelfije Žoelu Embidu i njegovom efektnom kucanju, a na listi su još Fred Vanvlit, Ben Simons...

(VIDEO) BOGDANOVIĆ IMA OČI NA LEĐIMA! Ovako je Bogdan IZLUĐIVAO Nagetse!

DRAMATIČAN OKRŠAJ SRBA U NBA! Jokić nije bio sav svoj, ali slavio, Bjelica sipao trojke, a Bogdan delio asistencije! (VIDEO)

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija