• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.11.2019

08:11

NBA LIGA: Reptorsi zaustavili seriju Lejkersa, dabl-dabl Vučevića u porazu Orlanda! (VIDEO)

NBA

NBA LIGA: Reptorsi zaustavili seriju Lejkersa, dabl-dabl Vučevića u porazu Orlanda! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Toronto Reptorsa slavili su sa 113:104 i okončali niz od sedam pobeda Los Anđeles Lejkersa

Lejkersi su bili konstantno u prednosti, ali su se Reptorski razigrali u četvrtoj četvrtini i na kraju upisali trijumf. Paskal Sijakam je bio najbolji u dresu Reptorsa sa 24 poena, Vanvlit je upisao 23 poena, sedam skokova i 10 asistencija.

Kod Lejkersa najzapaženiji je bio Entoni Dejvis sa 27 poena, osam skokova, tri asistencije i četiri blokade. Lebron Džejms je zabeležio novi tripl-dabl, pošto je meč završio sa 13 poena, 13 skokova i 15 asistencija.

Indijana Pejsersi savladali su Orlando Medžik sa 109:102 i došli do treće pobede u nizu. Pobedi Indijane najviše je doprineo Domantas Sabonis sa 21 poenom i 6 skokova, a istakli su se i Malkolm Brogdon i T.J. Voren sa po 19 poena.

KOŠARKAŠ DOŽIVEO NAPAD PANIKE I ONESVESTIO SE! Jesu bile bombone, ali ne obične!

(VIDEO) OVAJ ČOVEK JE MALER! Hejvord doživeo novu TEŠKU POVREDU!

 

U dresu Orlanda Nikola Vučević je meč završio sa dabl-dabl učinkom - imao je 18 poena i 17 skokova. Evan Furnije je zabeležio 22 poena uz šest asistencija. Indijana sada ima skor 6-4, a Orlando 3-7.

Filadelfija Seventisiksersi su bili bolji od Šarlot Hornetsa 114:106. Siksersi su tako prekinuli niz od tri poraza. 

JOKIĆA ĆE TUŽITI ZBOG OVOGA! Srbin nije ni trepnuo, a ovako je uništio "vukove" (VIDEO)

(VIDEO) DENVER DOBIO DRAMU PROTIV MINESOTE! Jokić predvodio Nagetse do sedme pobede!

 

Džoel Embid je bio najbolji u pobedničkom timu sa 18 poena, devet skokova i tri asistencije. Furkan Korkmaz je ubacio 17 poena, a Al Horford 15. Na drugoj strani Kodi Zeler je brojao do 24.

Portland Blejzersi su posle produžetka bili bolji od Atlanta Hoksa sa 124:113. Na sedam sekundi do kraja Lilard je pogodio za prednost Blejzersa od 107:105. Ipak, u poslednjim momentima Huerter je pogodio za produžetak. Dodatno vreme donelo je sigurniju i bolju igru Portlanda koji je zabeležio pobedu.

Damjan Lilard je bio najbolji među Blejzersima sa 30 poena, CJ Mekolum je dodao 23, a Hasan Vajtsajd 21 poen. Mario Hezonja je za 23 minuta upisao tri poena. U ekipi Atlante najraspoloženiji je bio Tre Jang sa 35 poena.

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija