• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2019

14:50

(VIDEO) ČIKAGO PRONAŠAO NOVOG DŽORDANA! Šutirao trojke 7/7 u poslednjoj četvrtini i ušao u istoriju Bulsa, a tek mu je 19 godina!

NBA

(VIDEO) ČIKAGO PRONAŠAO NOVOG DŽORDANA! Šutirao trojke 7/7 u poslednjoj četvrtini i ušao u istoriju Bulsa, a tek mu je 19 godina!

Podeli vest

Košarkaši Čikago Bulsa savladali su Njujork Nikse sa 120:102 u noći između utorka i srede, a dan nakon duela ceo svet priča o "novom Majlu Džordanu" koji je uspeo da prestigne legendarnog člana "bikova" i uđe u istoriji kluba iz Ilanoja

Ovaj ruki je protiv Niksa prvo promašio prvih pet šuteva iz igre, a u završnu četvrtinu je ušao sa samo četiri poena.

Nakon toga kreće njegov šou, za 10 minuta je ubacio čak sedam trojki, postavivši tako novi rekord kluba čija je legenda Majkl Džordan.

Foto: USA Today

Kobi Vajt je nekadašnji student univerziteta Severna Karolina i na ovoj utakmici ga je gledao Roj Vilijams, njegov trener iz studentskih dana, pa je Vajt imao šta i da poruči svom bivšem treneru.

- Trener mi je rekao da izađem i da budem Kobi. To je sve što je trebalo da uradim, zahvalan sam mu što je došao da me gleda u regularnom delu sezone i jasno je da je Karolina jedna velika porodica. Treneru, dođite opet da me gledate, ovako dobro nikad nisam šutirao. Volim vas - emotivan je bio Kobi Vajt.

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija