• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2019

08:03

RAZGOROPADILI SE BOGDAN I BJELICA, a onda je na scenu stupio Lebron Džejms i presudio Kingsima! (VIDEO)

NBA

RAZGOROPADILI SE BOGDAN I BJELICA, a onda je na scenu stupio Lebron Džejms i presudio Kingsima! (VIDEO)

Podeli vest

LA Lejkersi savladali su Sakramento Kingse 99:97, uz odlične partije naših reprezentativaca Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice

Bogdan Bogdanović je 25 sekundi pre kraja utakmice posle prodora doneo izjednačenje Kingsima 97:97. Ali, pet sekundi pre završetka načinjen je prekršaj nad asom domaćih Lebronom Džejmsom, koji je oba puta iz slobodnih bacanja bio neumoljiv.

Sakramento je posegao za tajm-autom da osmisli poslednju akciju. Lopta je došla do Herisona Barnesa, koga je izblokirao Entoni Dejvis.

Bogdanović je za 38 minuta dao 18 poena (4-8 za dva, 3-5 za tri), imao je pet asistencija i tri skoka. Dvocifreni košgeterski učinak ostvario je i Nemanja Bjelica, koji je ubacio 11 poena za 23 minuta, a imao je i četiri skoka i jednu asistenciju.

(VIDEO) RADI VEZA "IĆ" U DALASU! Bobi majstorski asistirao Dončiću!

KONAČNO - I TO SE DESILO! Entoni pronašao novi tim u NBA!

 

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je bio je Lebron Džejms s 29 poena , uz 11 asistencija, četiri skoka i tri ukradene lopte, Entoni Dejvis zabeležio je 17 pogodaka, a Kantvel-Poup poen manje. 

Memfis je savladao Juta Džez na svom parketu 107:106, a naš reprezentativac Marko Gudurić ovog puta nije briljirao

U izuzetno neizvesnom meču jedna i druga ekipa su se smenjivale u vođstvu.  Na kraju, odlučujući koš postigao je Dža Morant minut i 32 sekunde pre kraja za vodstvo 107:105. Imao je šansu Rudi Gober da sa slobodnih bacanja izbori produžetak, ali je pogodio samo jedno bacanje.

BOGDAN ZAPREPASTIO AMERIKANCE! Evo šta je uradio i šokirao saigrače! (VIDEO)

GUDURIĆEV ŠOU! Marko TROJKAMA IZREŠETAO Šarlot za rekord karijere u NBA (VIDEO)



Moront je bio najefikasniji kod pobednika sa 25 poena, a imao je i osam asistencija. Bruks je postigao 20, dok je Gudurić za 12 minuta zabeležio samo asistenciju bez poena uz šest promašaja iz igre. 


Na drugoj strani dominirao je tandem Micel - Gober. Prvi je imao ucinak od 29 poena i devet skokova a drugi 23 poena i 17 skokova. Bojan Bogdanovic zabeležio je 20 poena uz šut iz igre 6/15.

Orlando je slavio kod kuce protiv San Antonija 111:109. Nikola Vučević je imao dabl-dabl ucinak od 10 poena i 13 skokova, a inače pogodio je bacanje 13 sekundi pre kraja za nedostižnih 111:107. 

Hjuston je bio bolji od Indijane 111:102, uz 44 poena Džejmsa Hardena, Vestbruk je imao 17 poena.

 

NBA REZULTATI

Šarlot - Detroit 109:106

Orlando - San Antonio 111:109

Hjuston - Indijana 111:102

Memfis - Juta 107:106

Minesota - Vašington 116:137

Oklahoma - Filadelfija 127:119

Golden Stejt - Boston 100:105

LA Lejkers - Sakramento 99:97

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija