• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.12.2019

08:02

SRBI DŽABE BLISTALI! Bjelica i Bogdanović dvocifreni, ali nisu uspeli da zaustave BIKOVE! (VIDEO)

NBA

SRBI DŽABE BLISTALI! Bjelica i Bogdanović dvocifreni, ali nisu uspeli da zaustave BIKOVE! (VIDEO)

Podeli vest

Sakramento Kingsi su poraženi od Čikaga 113:106, ali je vrlo zapažen učinak imao srpski reprezentativac Nemanja Bjelica

Ponovo kao starter, za 31 minut koliko je proveo na parketu je ubacio 18 poena (5/7 za dva, 2/3 za tr, 2/2 za jedan), uz 8 skokova, 2 asistencije i 2 blokade.Bogdan Bogdanović je meč završio sa 11 poena (4-9 iz igre, 2-5 za tri), dva skoka i tri asistencije.

KAKVA ČAST! Bogdanović nominovan za Tim decenije Evrolige!

DONČIĆ SRUŠIO LEBRONA i strašnom partijom okončao seriju Lejkersa, 8 poena Gudurića (VIDEO)

 

Kingsi su predvođeni Srbinom odlično počeli meč i poveli 23:12. Medutim, do kraja četvrtine nisu postigli nijedan koš, usledila je serija Bulsa, koji su smanjili na 23:22. Čikago je u nastavku preokrenuo na 25:23, potom došao do dvocifrene prednosti. Kingsi su uspeli meč da uvedu u neizvesnu završnicu, prišči su na poen zaostatka, ali su Bulsi odbili nalet i trijumfovali. 

U dresu Kingsa Badi Hild je zabeležio 26 poena, a u dresu pobednika Zek Lavin je predvodio Bulse sa 28 poena , dok je Lauri Markanen dodao 20 poena.

BRADONJA JE OSTAO U ŠOKU! Harden cepao mrežice, postigao 60 poena, ali trener mu je pokvario veliko veče!

 


Memfis Grizlisi izgubili su od Indijana Pejsersa sa 117:104.U pobedničkom timu je najefikasniji bio Domantas Sabonis sa 18 poena, 14 skokova i osam asistencija.

Džaren Džekson je bio najbolji u poraženim timu sa 31 poenom,  Solomon Hil je ubacio 22 poena, dok je Marko Guduric za 16 minuta imao samo tri poena (1-5 za tri), uz tri skoka i dve asistencije.

NBA LIGA

Šarlot - Finiks 104:109
Filadelfija - Juta 103:94
Atlanta - Golden Stejt 104:79
Memfis - indijana 104:117
Milvoki - Njujork  132:88
Sakramento - Čikago 106:113

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija