• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2019

08:43

NIKOLA JOKIĆ OČAJAN: Ne mogu da pogodim ništa, mučim se!

NBA

NIKOLA JOKIĆ OČAJAN: Ne mogu da pogodim ništa, mučim se!

Podeli vest

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić u porazu od LA Lejkersa (105:96) odigrao je još jednu partiju ispod proseka

Lejkersi su u noći između utorka i srede u Pepsi centru u Koloradu pobedili Denver Nagetse sa 105:96. Reprezentativac Srbije na terenu je proveo 33 minuta, a meč je završio sa 13 poena (4/12), pet skokova, osam asistencija, tri ukradene lopte i pet izgubljenih.

DONČIĆ ISPISAO ISTORIJU! Slovenac i Grk su ovo prvi put uradili u NBA!

ZABRINJAVAJUĆE! ŠTA SE DEŠAVA SA JOKIĆEM? Nikola nije ličio na sebe, Lebron i Dejvis razbili Denver! (VIDEO)

 

- Trenutno se mučim u napadu, ne mogu da pogađam šuteve. Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko. Tako je, kako je, pokušaću to da... Čak i kad ne pogađam mislim da mogu da utičem na igru na neke druge načine. Moram da pogađam šuteve, da skačem, da guram brži protok lopte i pronalazim lake poene. Mislim da je to potrebno. I naravno odbrana. Doduše, večeras smo igrali dobru odbranu, ali čak i kad smo je odigrali nadskakali su nas - kazao je Jokić i dodao: 

- Trenutno se mučim, a trener je pametan tako da ne daje loptu košarkašu koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam.

 

Iako je u plejofu prošle sezone napravio iskorak u odnosu na njen regularni deo, sada je stagnirao statistički i napadački. 

GDE SI POŠAO? PORED BJELICE SE NE PROLAZI? Monstruozna blokada Srbina! (VIDEO)

BRADONJA JE OSTAO U ŠOKU! Harden cepao mrežice, postigao 60 poena, ali trener mu je pokvario veliko veče!

 

Svaki "veliki" igrač u ligi je dobar, ne samo oni. Samo se svake druge noći pojavljuje neki drugi tip defanzivca. Navikao sam na to - rekao je Jokić.

Jokić je u novembru prosečno beležio 15,8 poena, 10 skokova i 5,8 asistencija. To ne bi trebalo da brine jer je Nikola novembra 2018. u proseku imao 13,9 poena, devet skokova i sedam asistencija, a potom je u decembru digao formu beleživši – 21p, 10sk i 8as.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Ima vremena pogodičeš nešto,duga je karijera.Pogledaj Lebrona kako izgleda i kako igra u 35 godini.E pa kad ti skineš viška kilograma,malo u teretanu,postaneš brži,okretniji,skoćiš više negi sad kad se jedva odlepiš od tla,e tad ćeš nešto i pogađati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija