• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

07:35

(VIDEO) SRBIN SE POLAKO BUDI, ALI DENVER GUBI! Jokićev dabl-dabl protiv najvećeg rivala, čak je i ZAKUCAO!

NBA

(VIDEO) SRBIN SE POLAKO BUDI, ALI DENVER GUBI! Jokićev dabl-dabl protiv najvećeg rivala, čak je i ZAKUCAO!

Podeli vest

Nagetsi su u padu... Košarkaši Denvera poraženi su od Filadelfije sa 97:92 na gostovanju što im je treći vezani poraz

Nikola Jokić se polako budi... Srbin ulazi u ritam, ovoga puta postigao je 15 poena, sedam skokova i 11 asistencija. Na ovom susretu naš as je čak jednom i zakucao.

Najefikasniji u Nagetsima je bio Vil Barton sa 26 poena.

Najveći rival našeg Jokića i momak sa kojim vodi ozbiljne duele već nekoliko sezona, Džoel Embid je imao dabl-dabl od 22 poena i deset skokova, dok je Tobajas Heris dodao 20 poena.

Nagetsi nisu u dobroj formi,sa druge strane Nikola Jokić polako ulazi u svoj ritam i od njega se tek očekuju velike stvari.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija