• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2019

08:53

(VIDEO) NEMANJA, MAJSTORE! Srbin naterao Amere da sakaču i luduju!

NBA

(VIDEO) NEMANJA, MAJSTORE! Srbin naterao Amere da sakaču i luduju!

Podeli vest

Košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica je na čudesan način obradovao sve koji vole taj klub, jer je sa skoro 10 metara u poslednjoj sekundi pogodio trojku za nestvaran trijumf nad Hjuston Roketsima (119:118), što su navijači "kraljeva" burno proslavili širom SAD

Na poziv kluba da im navijači pošalju snimke kako su proveli poslednje trenutke dramatičnog meča u Teksasu, stiglo je mnogo priloga.


Snimci sa komentarima neopisive radosti stigli su i iz same dvorane u kojoj je odigran meč, gledao se ovaj duel i u društvu i kućnoj atmosferi, gde se slavilo i skakalo.

 


Bilo je i onih koji nisu uspeli da se suzdrže, pa se u jedom video prilogu dogodila i psovka, ispresecana izgovaranjem prezimena Bjelice kao junaka pobede.

 

 

 


Posebnu pažnju privukli su studenti, navijači Kingsa u Južnoj Karolini, koji su meč gledali na lap topu u tišini univerzitetske biblioteke, pa su se mučili da svemirsku trojku ne proslave suviše bučno, uz poluglasan komentar: O Bože, pobedili smo!

 

 

 

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija