• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2019

21:51

PRVI PUT GA VIDIM OVAKVOG! Trener Denvera govorio o formi Nikole Jokića!

NBA

PRVI PUT GA VIDIM OVAKVOG! Trener Denvera govorio o formi Nikole Jokića!

Podeli vest

Naš reprezentativni centar Nikola Jokić počeo je da se vraća u formu nakon lošijeg početka sezone, a to je prepoznao i trener Denver Nagetsa Majkl Meloun

 

Trener Denvera, Majkl Maloun, slaže se da Jokić ne pokazuje svoj maksimum od početka sezone, ali istovremeno spušta loptu i tvrdi da će sve doći na svoje mesto.

MOŽE SAMO DA SANJA! Entoni hoće da se penzioniše Jokićev broj!

- Mislim da prolazi kroz teži period. Stvarno to mislim, i ovo je prvi put da ga vidim ovakvog. Nekada sam možda previše zaštitnički nastrojen prema njemu, jer ipak ne može mnogo ljudi u proseku da postiže 16 poena i da hvata deset skokova uz šest asistencija. I onda svi pitaju ‘Pa šta je sa Nikolom?‘ Mislim da tu ima svega. Ništa mu ne nedostaje, jednostavno samo mora da vrati samopouzdanje nazad i da krene da ubacuje loptu kroz obruč - rekao je Meloun.

Foto: usatoday

Sa druge strane, Nikola Jokić smatra da do sada pruža potpuno zadovoljavajuće partije.

- Ne znam. U proseku postižem 16 poena uz deset skokova i šest asistencija. Iskreno, mislim da je to sasvim dobro - izjavio je Jokić.

Međutim, nakon toga je dodao da ipak može i bolje.

- Pokazao sam prethodne sezone da mogu da igram na izuzetno visokom nivou, naročito u plej-ofu. Mislim da moram da se vratim na taj nivo - zaključio je srpski košarkaš.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija