• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

07:52

NE POMAŽU NI SRBI! Bogdan i Bjelica dvocifreni, ali se nisu radovali, Sakramento doživeo 15. poraz ove sezone (VIDEO/FOTO)

NBA

NE POMAŽU NI SRBI! Bogdan i Bjelica dvocifreni, ali se nisu radovali, Sakramento doživeo 15. poraz ove sezone (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Košarkaški Sakrameno Kingsa poraženi su u gostima od Šarlota - 110:102, što im je 15. poraz u sezoni

Kingsi su samo u dva navrata imali po koš prednosti, početkom prve i četvrte četvrtine. Šarlot je kontrolisao meč i na kraju bez problema došao do pobede. Srpski reprezentativci Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović pružili su solidne partije, jedan i drugi bili su dvocifreni. 

Bjelica je za 30 minuta koliko je proveo na parketu ubacio 12 poena uz pet skokova i tri asistencije. Bogdanović je, s druge strane, imao 10 poena za 29 i po minuta, a dodao je još samo dve asistencije na svoj konto.

ŠUŠKA SE! Bogdan bi bio idealan sa Lebronom, sprema li se transfer u Lejkerse?

TRENER DENVERA NASTAVLJA DA HVALI JOKIĆA! Neki igrači znaju gde je jedan saigrač, a Nikola zna gde su svi!

 

Dearon Foks je bio najefikasniji u redovima Kingsa sa 19 poena i osam asistencija, i to nakon što se vratio na teren posle pauze od 17 mečeva zbog povrede članka. Barns, Hild i Bagli su mec završili sa 14 ubacenih poena.

Foto: Tanjug

Bogdan Bogdanović

Šarlot je do trijumfa vodio Malik Monk sa 23 poena,uz to je imao i 10 skokova i cetiri asistencije. Kodi Zeler je imao 17 poena i devet skokova, Graham 15 poena i sedam skokova, a Vilijams 16 poena.

JOKIĆ ZVERINA, KONAČNO SE RAZGOROPADIO, ALI NI TO NE POMAŽE! Vrhunski Nikola malo Denveru, Bogdan i Bjelica ispustili "+7" za 89 sekundi! (VIDEO)

SRBIN ŠOKIRAO AMERE I UTIŠAO DALAS I DONČIĆA! Maestralni Bjelica ubacio 30 poena i izjednačio rekord karijere (VIDEO/FOTO)

 

Los Andeles Lejerksi su svoj neverovatan niz od 14 pobeda u gostima prekinuli protiv Indijane - 105:102!

Domantas Sabonis je sa 26 poena i 10 skokova bio najefikasniji u redovima domaceg tima, ali velike zasluge za trijumf Pejsersa idu na racun Malkolma Brogdona koji je na 36 sekund do kraja postigao ključne poene, a meč je završio sa 14 ubačenih. Tarner je sa 16 poena i sedam skokova imao zapaženiju ulogu, Voren je stao na 12.

Lebron Džejms i Dvajt Haurad su ubacili po 20 poena za Lejkerse. S tim da je ovaj prvi imao i po devet asistencija i skokova. Bredli je zabeležio 13 poena, Karuso je imao 11, a po 10 su ubacili Mekgi i Kaldvel-Poup.

NBA LIGA 

Šarlot - Sakramento 110:102
Indijana - LA Lejkersi 105:102
Njujork Niksi - Atlanta 143:120
Nju Orleans - Bruklin 101:108 (produžetak)
Juta - Orlando 109:102
LA Klipersi - Finiks 120:99

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija