• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

07:51

MOĆNI JOKIĆ OPET TERORIŠE RIVALE! Komandant Nikola, šou i novi tripl-dabl, Kingsi bez Bogdana, 13 poena Bjelice u porazu! (VIDEO/FOTO)

NBA

MOĆNI JOKIĆ OPET TERORIŠE RIVALE! Komandant Nikola, šou i novi tripl-dabl, Kingsi bez Bogdana, 13 poena Bjelice u porazu! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Nikola Jokić postigao je novi trip-dabl u karijeri i predvodio Denver do pobede protiv Minesote rezultatom 109:100

Srbinu je ovo bio 33. trip-dabl u karijeri, a meč je završio sa 22 poena, deset skokova i deset asistencija. 

JOKIĆ ŠOKIRAO SRBIJU! Naš centar NE RAZMIŠLJA O OLIMPIJSKIM IGRAMA, a evo i zašto!

BOBI SVE ZAPREPASTIO! Napali su Srbina pre meča, a EVO KAKO SU SE PROVELI! (VIDEO)

 

 

Foto: ap photo

 

On se po broju tripl-dablova u NBA izjednačio sa Bobom Kozijem na desetom mestu večne liste.

Nagetsi su upisali petu uzastopnu pobedu, a popred Jokića u njegovoj ekipi najefikasnijibio je Džamal Marej sa 28 poena. Vil Barton je postigao 13 poena, Pol Milsap i Geri Heris po dva manje, dok je kod Vukova Endrju Vigins sa 19 koševa bio daleko ispred ostalih.

Do poluvremena su Nagetsi vodili 61:51, ali je usledio pad. Onda je Jokić dodao gas, preuzeo stvari u svoje ruke i u završnici sa tri odlična poteza ugasio sve nade gostiju da mogu do pobede.

 

 

Foto: ap photo

 

 

Sakramento Kingsi su igrali bez Bogdana Bogdanovića i izgubili su u Indijanapolisu od Pejsersa rezultatom 119:105.

Nemanja Bjelica je postigao je 13 poena, uz pet skokova i tri asistencije, dok je na drugoj strani Ti Džej Voren predvodio svoj tim do pobede, sa 23 poena.

Dalas je i dalje bez Luke Dončića ali je slavio protiv Filadelfije u gostima, upisao je rutinski pobedu - 117:98. U odsustvu Slovenca, timom Maveriksa komandovao je Kristaps Porzingis, koji je imao ucinak od 22 poena i 18 skokova.

Boban Marjanović je zabeležio samo jedan skok za četiri minuta na parketu.

U porazu Orlanda od Portlanda 118:103, Nikola Vučević je stigao do dabl-dabla od 23 poena i 12 skokova, za pobednika je Lilard imao 36 poena, a Mekolum 31. Oklahoma je bila bolja od Finiksa 126:108, medu šestoricom dvocifrenih, najbolji je bio Šeš Gildžes Aleksander sa 32 poena. Za Sanse je Dario Šaric imao 16 poena, šest skokova i cetiri asistencije.

 

NBA REZULTATI


Indijana - Sakramento119:105

Klivlend- Memfis  114:107

Boston - Detroit114:93

Toronto - Vašington 122:118

Majami - Njujork 129:114

Filadelfija  - Dalas 98:117

Oklahoma Siti - Feniks 126:108

Denver - Minesota 109:100

Portland - Orlando 118:103

Golden Stejt - Nju Orleans 106:102

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija