• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2019

08:37

BOGDANOVIĆ POVREĐEN, Sakramento Kingsi u ozbiljnom problemu (VIDEO)

NBA

BOGDANOVIĆ POVREĐEN, Sakramento Kingsi u ozbiljnom problemu (VIDEO)

Podeli vest

Sakramento Kingsi poraženi su od Indijane 119:105, ali nisu imali pomoć Bogdana Bogdanovića

Bogdanović je propustio ovaj meč zbog povrede skočnog zgloba, kako su to saopštili "kraljevi", a bez njega gosti nisu mogli da spreče Pejserse da dođu do pobede.

SRBIN POKIDAO, AMERIKANCI MU SE KLANJAJU! Jokić među 10 NAJBOLJIH SVIH VREMENA! (VIDEO)

MOĆNI JOKIĆ OPET TERORIŠE RIVALE! Komandant Nikola, šou i novi tripl-dabl, Kingsi bez Bogdana, 13 poena Bjelice u porazu! (VIDEO/FOTO)

 

Nemanja Bjelica je kao starter proveo 31 minut na parketu, ubacio je 13 poena, s tim da je za dva šuirao 4/8, a za tri samo 1/7, dok je imao i pet skokova, te tri asistencije. 

Narednu utakmicu Sakrmaneto igra u subotu, kada će gostovati Memfisu, a Kingsi nisu saopštili da li će tada računati na Bogdanovića.

BOBI SVE ZAPREPASTIO! Napali su Srbina pre meča, a EVO KAKO SU SE PROVELI! (VIDEO)

AMERIKANCI ODLEPILI ZA DONČIĆEM! Slovenac dobio DŽAK PARA samo zbog jedne stvari!

 

 

Bonus video

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija