• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

07:56

PROPAST, JOKIĆ OVO NIJE MOGAO DA SPREČI! Dabl-dabl Srbina u porazu, Dončić promašio pobedu (VIDEO/FOTO)

NBA

PROPAST, JOKIĆ OVO NIJE MOGAO DA SPREČI! Dabl-dabl Srbina u porazu, Dončić promašio pobedu (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Dabl-dabl učinak srpskog centra Nikole Jokića nije bio dovoljan Denveru, koji je poražen od Vizardsa u Vašingtonu 128:114

Nagetsi su od starta meča jurili rivale, a Vizardsi su solidnu prednost stekli još tokom prve četvrtine koju su dobili 31:19.  Nagetsi su uspeli da dođu do vođstva u trećoj četvrtini  72:70, ali kratko je to trajalo, domaći su brzo vratili vođstvo i na kraju ostvarili ubedljivu pobedu.

U Denveru je najefikasniji  bio Džamal Marej sa 39 poena, dok je Nikola Jokić pored 14 poena (šut iz igre 4/11, 1/3 za tri poena), imao i 10 skokova i četiri asistencije.

 

Kod pobednika su briljirali Smit sa 32 poena i osam asistencija, uz tri ukradene lopte, kao i Troj Braun sa dabl dabl učinkom od 25 poena i 13 skokova.

ŠTA SE DEŠAVA SA BOGDANOM? Evo kada će se as Kingsa vratiti na parket!

KAKVA GLUPOST! Plej Vašingtona umalo oborio sudiju, morao u svlačionicu posle minut i po (VIDEO/FOTO)

 

Foto: tanjug

 

 

Ovim porazom Denver je ostao na drugom mestu Zapada sa skorom 24-11, ali ovog puta na deobi sa Hjustonom, koji ima isti skor, Vašington je 12. na Istoku sa skorom 11-24.

Šarlot Hornetsi slavili su u Dalasu protiv Maveriksa posle produžetka 123:120. Dalas je predvođen Lukom Dončićem, ali je  stao kada je bilo najbitnije. Kod rezultata 103:101 promašio je trojku, kao i u finišu utakmice za pobedu kod rezultata 103:103. Šarlot je izborio produžetak u kojem je slavio 20:17.

Dončić je upisao novi tripl-dabl, meč je završio sa 39 poena, 12 skokova i 10 asistencija, dok je Boban Marjanović odigrao tri minuta bez učinka. Kod pobednika Teri Rozir bio je najefikasniji sa 29 poena. Devonte Grejem imao je dva poena manje ali i 13 asistencija, a dabl dabl ucinak imao je i Bizmark Bijombo sa 11 poena i 13 skokova.

 

Memfis Grizlisi slavili su na gostovanju Los Anđeles Klipersima 140:114. Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Džo Krauder sa 27 poena, Džaren Džekson sa 24 poena, te Dža Morant i Dilon Bruks sa po 22 poena. Marko Gudurić je za tri minita zabeležio po jedan skok i asistenciju. 

Kliperse su predvodili Monterzl Harel sa 28 poena i devet skokova i Lu Vilijams i Kavai Lenard sa po 24 poena.

NIJE SAMO LOVERNJ, PARTIZAN NACILJAO I NBA POJAČANJE! Crno-beli dovode igrača Golden Stejta? (VIDEO)

SVI U SAD SU OSTALI U ŠOKU! Jokiću se ovo nije desilo 26 meseci!

 

Golden Stejt Voriorsu su u San Francisku doživeli četvrti uzastopan poraz, 28. od Detroita 111:104. Alen Smailagić nije igrao. Milvoki je opravdao ulogu favorita protiv San Antonija i slavio 127:118. 

Juta je slavila u Orlandu 109:96. Bojan Bogdanović je postigao 14 poena. Na drugoj strani briljirao je Nikola Vučević sa 22 poena, uz 13 skokova i po dve asistencije i blokade.

NBA REZULTATI

Bruklin - Toronto 102:121
Orlando - Juta 96:109
Atlanta - Indijana 116:11
Klivlend - Oklahoma 106:121
Čikago - Boston 104:111
Vašington - Denver 128:114
Dalas - Šarlot 120:123 (produžetak)
Golden Stejt - Detroit 104:111
Milvoki - San Antonio 127:118
Sakramento - Nju Orleans 115:117

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija